Hát maguk meg megbolondultAk?

Fityfenét, ez a Velvet viszonylag rendszeres hetilapszemléje, amelyben szemügyre vesszük, mit írtak a bulvárhetilapok. Az előző epizódokat itt olvashatja el!

Story

Címlapon Szőke Zoltán új élete, ami annyira új, hogy már tavaly ősszel is ugyanezzel a nővel, Annamáriával („Csöpi”) volt boldog. „Egyszer csak jött egy érzés, aminek nem lehetett ellenállni! Olyan ez, mint a lavina. Hiába állsz, mint a cövek, úgyis elsodor. Úgy is mondhatnám, nem mi akartuk ezt a szerelmet, hanem ez a szerelem akart minket! [...] Nem túlzás: kilónyi vonatjegyet váltottunk egymáshoz, mire megértettük, hogy a végállomás csak az őszinteség lehet...” A szenvedélyes sorok után az is kiderül, a színész szerelme istenien hegeszt és fantasztikusan kerámiázik. Róluk is mezítlábas fotók készültek, mint kábé minden szerelmespárról, akiket bulvárlapnak fotóznak.

Lapozzunk. Fantasztikus, egyszersmind tragikus képzavarral támad a másik címlapsztori, amely egyébként nem szól másról, mint hogy Bajor Imre és Koós János nagyon jó barátok voltak, de mióta Bajor elhunyt, az özvegye és Koós nem járnak össze. És most a lap saját szavaival: „a bohém táncdalénekes már nincs jó viszonyban a kicsi huszár feleségével. Bizonyára sírna a nagy nevettető, Bajor Imre, ha látná, miként romlott meg a viszony felesége, Ildikó, valamint legjobb barátja, Koós jános között”. Bizonyára.

A magazinon belül kiderül, Szulák Andrea lánya már nyolc éves és helyeske, illetve Balázsy Pannának négy veséje van, és több vállalkozása.  Rúzsa Magdolna énekesnő azt mondja, „bárkinek leveszem a vérét”, ami elég vészjósló, ugyanakkor a szakmájába vág, hiszen eredetileg szülésznő. „Ahogy ropog a tű, amikor bevágom a fenékbe... Imádtam.” Maradjunk a tűropogásnál, Hosszú Katinka férje a bicepszeire tetováltatta „a felesége úszósapkás, illetve szélesen mosolygó arcát”. Kedves ötlet.

Mi van még? Kovács László 76 évesen megnősült, és a barátai szerint többször már nem fog. „Megfőztem a férjemet – Marton Adrienn és férje, Edvin Marton - Rakott csillagtök” – hánynak cigánykereket az olvasó szeme előtt a tördeléstechnikai bravúrok. Terry Black Németországban rokkantnyugdíjas, és reméli, hogy egyszer bemutathatja Harrach Péternek a gyerekeit.

Hot!

Nagy lehet a baj, mert már a címlapon is egy szponzorált történet van Szinetár Dóráékról, akiknek csodajó egy wellness-szállodában. Utána egy lapszemlecikk Rékasi Károlyról, majd Liluról derül ki, hogy sokat dolgozik, de nagyon szereti a fiát, őrület. Szegény Bódi Margónak agyi infarktusa volt, ezért most odafigyel magára, és csak a pörköltet főzi zsírral, illetve tornázik. Kis Grofót rasszista támadások érik, a népszerűségének pedig megvan az árnyoldala: „teljesen kimerült”.

Eléggé röhögünk: Demcsák Zsuzsának tutira egy virágterápiás szakember hozta el az igaz szerelmet. Wolf Katit Piroskának öltöztették a nagyinterjúhoz, amelyben olyan kérdések szerepelnek, mint hogy „Öt évvel ezelőtt hirtelen tűntél fel. Hogy bírta a családod?”, de azért elég jó, ha valamit, ezt olvassák el az újságban.

Best

A címlapra a Gombos-család került, Amerikába költöztek, egy ideig vissza sem jönnek. A Best annyira körültekintően járt el a történetben, hogy még azt is megosztotta a kedves olvasókkal, hogy 4, azaz négy bőröndöt vittek magukkal. Gombos izgatott, be kell majd rendezni a floridai otthont. Aztán a lap Liptai Claudia új kapcsolatát boncolgatta, megfejtette, hogy az embereknek úgyse jó semmi. Ha nyíltan felvállalja a házas férfit, az a baj, ha nem, akkor meg az. Öt pontban foglalták össze a lehetséges problémaforrásokat, amik között a nyilvános szereplések kérdése is szerepelt, meg hogy Liptai kimutassa-e a boldogságát. Nincs megoldás. 

Bíró Ica viszont már évek óta szingli, nem talál maga mellé olyat, aki megfelelne, de nem akar ezen aggódni. „Úgy érzem, tartanak tőlem a férfiak, talán túl erős egyéniség vagyok. Két házasságon és egy hosszú kapcsolaton vagyok túl, és sajnos rengeteg csalódás ért." A cikkből az is kiderül, hogy a Metal Lady már csak egykori Metal Lady, felszaladt pár kiló, de majd lemegy, Bíró Ica újra keményen meg fog küzdeni az alakjáért.