Parádés interjú jelent meg a Borsonline-on szombat reggel: még alig nyitottuk ki a szemünket, és máris azt kaptuk a nyakunkba Andy Vajna feleségétől, hogy 

A mai pasik nem döntésképesek, nincs jövőképük, és kihasználják a lányokat. Nem beszélnek tisztelettel a nőkkel, inkább, mint a kutyával.

De mond még csomó érdekes dolgot, összeszedtük önnek a lényeget.

Az első szerelemről

Egy Gergő nevű motoros fiú verseket írt neki. Nagyon sokáig nem tudta elengedni Vajna Tímeát, dobozba gyűjtögette a közös emlékeket.

A pókeres fiúról

„Gyönyörű volt, jóképű, felnéztem rá, mert zseniálisan pókerezett."

Andy Vajnáról

„Nőnapon hatalmas virágcsokrot küldött nekem és anyukámnak is, Miskolcra. Ezért mindig azt tanácsolom a barátnőimnek, hogy inkább idősebb férfiak után nézzenek. A mai pasik nem döntésképesek, nincs jövőképük, és kihasználják a lányokat. Nem beszélnek tisztelettel a nőkkel, inkább, mint a kutyával."

A tökéletes napról

  „Leülünk, beszélgetünk a kertben vagy a jacuzziban, körülöttünk játszanak az állatok. Vagy egy szigeten, a tengerparton nézzük a csillagokat.

Olyan sötét van, hogy nem látsz mást, csak a szivar végét és a csillagokat.

 A korkülönbségről

„Bevallom, eleinte azt sem tudtam, hogyan köszönjek neki: csókolom, jó napot kívánok? De kiderült, hogy ő egy fiatal lélek, aki szereti körülvenni magát fiatalokkal a mai napig."