1996-ban mutaták be az első Mission Impossible-filmet, aminek ugyanúgy Tom Cruise volt a főszereplője, mint az idén megjelent, Mission Impossible - Titkos Nemzetnek. És mivel '96 óta már majdnem húsz év telt el, természetes, hogy a film főbb szereplői azóta igencsak megöregedtek. 

Kivéve Persze Tom Cruise-t. Mert hát ő Tom Cruise...

Tom Cruise / Ethan Hunt

És hogy mi lett Tom Cruise-zal azután, hogy játszott az első Mission Impossible-filmben? Hát játszott a többiben is.

Emmanuelle Béart / Claire Phelps

Emmanuelle Béarttal pedig annyi történt 1996 óta, hogy szerepelt egy halom – leginkább francia – filmben, illetve egészen csúnyán megöregedett:(

Jon Voight / Jim Phelps

Jon Voight, Angelina Jolie apja is egy halom filmben, illetve tévésorozatban szerepelt az elmúlt húsz évben, jelenleg is hat filmben dolgozik egyszerre.

Jean Reno / Franz Krieger

Nem a Mission Impossible az első film, ami eszünkbe jut Jean Reno neve hallatán, de biztos, hogy ez a film is segített a francia színésznek abban, hogy lehetetlenül sok filmszerepet kapjon a későbbiekben is.

Henry Czerny / Eugene Kittridge

Henry Czerny gyönyörűen rímelő neve nem is rémlik? Lehet, hogy nem véletlen. Pedig bizony, ő is szerepelt a Mission Impossible-ben, 1996-ban.

Ving Rhames / Luther Stickell

Bár Ving Rhames a mai napig igen csak aktív színész, nem készült róla mostanában fotó, de a  fenti, 2013-as fotóhoz képest nem valószínű, hogy sokat változott. Egyébként szerepelt a Mission Impossible 2-ben (meg a többiben), a Ponyvaregényben, sőt a Vészhelyzetben is.

Kristin Scott Thomas / Sarah Davies

Igen, Kristin Scott Thomas is szerepelt a Mission Impossible-ben, de 1996-ban nem ez a film volt a legnagyobb sikere, hanem Az angol beteg, amiért Oscarra is jelölték.

Vanessa Redgrave / Max

Vanessa Redgrave pedig továbbra is csodálatos, nem véletlen, hogy már hatszor jelölték Oscar-díjra, amiből egyet haza is vitt. Persze a Misson Impossible nem volt köztük...