A celeb cicaharcok egyik gyújtópontja Taylor Swift, akit számos pálya- és kortársa utál valamiért (talán mert vékony, cuki, tehetséges és boldog?)

Katy Perryvel már jó ideje köztudott az ellenségekedésük, bár többen tudni vélik, hogy inkább egy másik énekesnő, nevezetesen Miley Cyrus az ősrivális, írja a Buzzfeed.

Cyrus most ezt látszik erősíteni, ugyanis ő is nekiment Swiftnek a Bad Blood megosztó videója miatt. (Nicki Minaj például a Twitteren picsogott ezügyben.) A Marie Claire magazinnak adott interjúban azt fejtegeti, hogy miközben őt a cicimutogatás miatt rossz példaképnek tartják, Taylor Swift klipjében csak úgy árad az erőszak.

„Én nem értem ezt az erőszakos bosszú dolgot. Ez lenne a jó példa? És én vagyok a rossz, amiért kilógó cicikkel rohangálok? Nem gondolom hogy a cicik rosszabbak a fegyvereknél" - fakadt ki.

Külön érdekesség, hogy bár maga a Bad Blood állítólag Swift és Perry tönkrement barátságáról szól, egyes források szerint inkább Cyrus a főszereplő, akivel szintén igencsak rázós lett a kapcsolat az elmúlt években.

Három hete is igencsak egymásnak feszültek, amikor Cyrus Justin Bieberrel keverte össze Swiftet egy képen:

@fuckjerry

Miley Cyrus (@mileycyrus) által közzétett fénykép,

Vajon mit lép erre Taylor Swift?