A Bors szerint sem az együttélés, sem a távkapcsolat sem működött a Való Világból ismert csodabogár és Czutor Szonja között, ezért szeptemberre ütemezték be a szakítást.

A lap tyúketetés közben érte utol az Ibrányban tartózkodó VV Simont, aki értetlenkedve fogadta a hírt.

"Nem tudom, ez mi, együtt vagyunk." - jegyezte meg az exvillalakó, majd a Bermuda-háromszög rejtélyéhez hasonlította a kapcsolatukat. Mint mondta, úgy volt, hogy a kettesben utaznak a Szegedi Ifjúsági Napokra, de tegnap óta nem beszélt Szonjával. A muzsikus lánya viszont vele ellentétben elég egyértelműen fogalmazott.

„A távkapcsolat nagyon nehéz, nem működött. Pár hónapja Budapestre költöztem, ő pedig hozzám. Dolgoztunk, hazaértünk, fáradtak voltunk, és az apró vitáinkból méretesek lettek. És ez ment szinte mindennap, ezért ő visszament Ibrányba, én Szegedre. Együtt vagyunk, de szeptembertől én Pesten tanulok, ő Nyíregyen lesz. Mivel a távkapcsolat nem működött, megbeszéltük, hogy szeptembertől szakítunk. Kéthetente találkozunk majd, mint barátok vagy akár több is... Nem vagyunk egymáshoz valók” – mondta el Czutor Szonja.