GettyImages-483477504

Olivia Newton-John lánya műcsöcseivel sem lett szimpatikusabb

2015.08.14. 10:06

Olivia Newton-John 29 éves lányára, Chloe Lattanzire talán először ömlött akkora gyűlölethullám, mint amekkorát az utóbbi időben kellett elviselnie az interneten. Az ok annyi, hogy a Newton-John és Matt Lattanzi rövid házasságából született nő nemcsak énekelni kezdett, hanem egyből a nála nyilván jóval ismertebb anyjával énekelhetett együtt a két napja megjelent You Have to Believe című dalban. Sőt, Lattanzi sokat változott is, a kissé csúnyácska lányból ugyanis sikeresen csináltak bombanőt az elmúlt pár év alatt. Jó, a bombanő túlzás, de sikerült ráadni olyan ruhákat, amikben kihangsúlyozódnak hosszú lábai és tekintélyes méretű mellei.

„Prosztó, tehetségtelen kurva” – szólt a rövid értékelés Lattanzinek, ami úgy tűnik, kissé meglepte. „Mindenkinek köszönöm a sok szeretet és kedvességet. Bocsánat, hogy nem válaszolok mindenkinek, de próbálom elkerülni a gyűlölködő üzeneteket. Azt mondták rám, hogy prosztó, tehetségtelen kurva vagyok. Már majdnem elfelejtettem, hogy a siker és boldogság mennyire vonzza a gyűlöletet” – írta, hozzátéve, hogy azért minden komment nagyon értékes. Vagyis inkább csak azok, amikben szeretik őt.

Lattanzire mellesleg tanácsokat is ad az életre. „Ünnepeljük egymás sikerét, tehetségét, szépségét és eszét! Ne féljünk megmutatni, és mindenki emlékezzen arra, hogy akik emiatt bántják, azok csak szeretnék azt birtokolni, amit ő! Sajnáljátok őket, de ne hagyjátok, hogy beleavatkozzanak az életetekbe!” – oraveczezett egy jót, de azért szerencsére mondott értelmes dolgokat is. „A nagymellű nők rövid szoknyában nem kurvák”  szögezte le a dolgokat.

Lattanzi élettörténete egyébként azért nem véletlenül kelt némi ellenszenvet, mivel tényleg egy igazi tenyésztett hírességről van szó. Először eleve színésznek készült, egészen 2001-ig gyerekszínészkedhetett, de mivel a Wilde Girlsnél nem jutott tovább, jött a logikus lépés az énekléssel. Ez konkrétan azt jelentette, hogy 2003-ban már az anyjával turnézhatott, 2007-ben kiadhattta debütáló lemezét, egy évvel később pedig szintén anyjának írhatott egy dalt. Sőt, ugyanebben az évben annyira futtatta magát, hogy még az MTV egyik realityjében is feltűnt.

Az egész befutás ott romlott el egy kicsit, hogy igazából már Olivia Newton-John is csak abból él, hogy régen egyszer érdekes volt, tehát logikus módon az ő hátán felkapaszkodni sem lehet olyan rettentő magasra. Abból kiindulva, hogy egy 1980-as slágert énekeltek el újra ketten, ami két nap alatt csak 22 ezer megtekintésig jutott Youtube-on, valószínűleg nem is fog sikerülni, Chloe Lattanzi pedig a tehetsége és sikere hangsúlyozása helyett esetleg bemutathatná, hogy meddig tud menni anyja nélkül.