Úgy néz ki, hogy Lewis Hamilton egyáltalán nem azért partizott Barbados-on, amiért azt a fél világ hitte. Tény, hogy rengeteg közös képen szerepelt a F1-es autóversenyző és a majomszoptató Rihanna, sőt utána egy New York-i bulin is mindketten részt vettek, de nem azért, amiért azt a sajtó képzelte. Merthogy nem az énekesnő érdekli Hamiltont, hanem állítólag az egyik barátnője, egész pontosan egy PR mogul, Louise DeCourcey-Dawe – legalábbis ezt írja a Splash News.

A már említett barbadosi karneválon rengeteg kép készült Hamiltonról, ezek közül néhányan állítólagos barátnőjével, DeCourcey-Dawe-vel látható.

A képeken az is látszik, hogy valóban a közelben van Rihanna, de a dörgölőzős táncot DeCourcey-Dawe-vel nyomta az autóversenyző. Rihanna testvérének instagramjából is kiderül, hogy a pr-os jó barátjuk. A tengerparton is lefotózták őket kettesben, igaz, semmi olyat nem tesznek, ami intimitásra utalna. Ha tényleg vele kavar Hamilton, bizonyára elég jókat derültek a múlt hét sajtóhírein, és akkor ezt bizony mi is benyaltuk.