Hódi Pamela a Facebookon hisztizik

2015.08.21. 11:14

Berki Krisztián gyerekének anyja szerint tényleg teljesen normális dolog, hogy hol összebalhéznak, szétköltöznek, hol kibékülnek és összecuccolnak a volt Fradi-vezérrel (aki a szünetekben igyekszik más nőket felpróbálni). Hódi Pamela nemrégiben olyan nyaralós képeket posztolt a Facebookon, amik egyértelművé tették, hogy ismét együtt vannak Berkivel. A nyilvánossá tett fotókhoz természetesen boldog-boldogtalan hozzászólt, sokan figyelmeztették is a modellt, hogy kutyából nem lesz szalonna. 

Hódi totálisan felkapta a vizet ezen, ami érthető, hiszen épp boldog akar lenni, és felejteni a sok szart, amit eddig kapott. Másrészt nagyon vicces, hogy tényleg azt hiszi, ezek a kommentelők Berkit irigylik tőle, vagy azt, ahogyan a faszi bánik vele. Na de idézünk: 

"Rájöttem, hogy rengeteg undorító, irigy, szánalmas és pofátlan ember van!!!! Mindig olvasom a kommentekben, hogy akik védeni próbálnak egyre csak azt írjak, hogy "akkor minek vagy az oldalán?" De komolyan!!!!! Kérdezem Én, hogy minek??? Én szívesen osztom meg Veletek életem boldog avagy szomorú pillanatait, annak ellenére, hogy nem lenne muszáj, mivel számomra Ti idegenek vagytok! DE tisztellek Titeket és tudom, hogy örültök ha posztolok, ezért úgy tekintek rátok, mint ismerőseimre akikkel meg oszthatok bármit! A nyaralásra terve! Krisztinánnal 3 éve ismerjük egymást, van egy közös kislányunk! Miért is ne mehetnénk el együtt nyaralni? Nektek mindig fenékig tejfel volt az életetek???? Soha nem vitatkoztatok? Nem szakítottatok majd ujra megprobáltátok? Nem ordibáltatok egymással,majd 15 p múlva ölelkeztetek? DE!!!! Biztos vagyok benne, csak Ti nem élitek kirakatban az életeteket! Tudja 3 szomszédotok, és még 2 közeli ismerős ha gáz van!" - írta Hódi a közösségi oldalon, ide kattintva az egész szösszenetet elolvashatja.

Innen is üzenjük, hogy nem, ne legyen abban biztos, hogy mindenki üvöltözik azzal, akit szeret, és nem minden férfi alázza le a sárga földig a csaját, ez van.