Ismerjék meg a Walking Dead-történelem legszexibb zombiját

mm
2015.08.28. 20:49

Eddig egy rész ment le a Walking Dead testvérsorozatából, az azonos világban, de más helyen játszódó, ezért más problémákat taglaló Fear The Walking Deadből, és ugyan a reakciók elég vegyesek arról, hogy milyen volt a nyitány, egy dolog biztos: volt benne egy zombi, ami/aki örökre beírta magát a sorozat történelmébe.

Minimális spoiler következik, vagyis talán még az sem, hiszen az a személy, akiről most szó lesz már az új sorozat trailerében is szerepelt, csak eddig nem volt neve.

Gloriának hívják, és ő a sorozat történetének legszexibb zombija. Eddig csak kifejezetten kevéssé vonzó zombikkal találkozhattunk, sőt olyanból is nagyon kevés volt, akihez nevet is társítottak a készítők, ha a néhány mellékszereplőből lett zombit nem számítjuk. Gloria nem ilyen. Annyit lehet róla tudni, hogy a sorozat egyik főszereplőjének talán a barátnője, a nyitórész egyik első jelenetében őt keresi a főhős, majd rátalál. Természetesen a lány addigra zombivá változik.

Több helyen azt írják, hogy Gloria szerepe azért fontos a sorozat szempontjából, mert ő lehet az első zombi, a nulladik beteg, akitől az egész világjárvány elindul azzal, hogy két drogost megfertőz. Ahogy a Walking Dead wiki is írja, erre semmi sem utal a sorozatban, sőt arról van szó, hogy Gloriától teljesen függetlenül üti fel a fejét a világ, najó, az USA különféle pontjain valami misztikus betegség. Szóval Gloria tényleg csak annyit tud, hogy egy különösen szexi zombi, aminek még csak a szeme változott el, trikóban van és bugyiban, és a formás lábai még nem is kezdtek el rohadni, sőt még csak le sem szakadt semmilyen testrésze.

Egyelőre nem úgy tűnik, hogy később még felbukkan, bár nem halt meg az első részben, szóval még bármi lehet, de az IMDb azt írja, hogy csak egy részben szerepel, így különösen szórakoztató, hogy a készítők egy teljesen random, minden jelentőség nélküli zombit választottak ki a sorozat népszerűsítésére.

A Gloriát megformáló színésznőről annyit tudni, hogy Lexi Johnsonnak hívják, 23 éves, óriási Walking Dead-rajongó, és mielőtt megkapta a szexi zombi szerepét különféle gyerekfilmekben játszott leginkább, például egy keresztény ifjúsági tévéfilm-sorozat mind az öt részében.

A Comicbook.com egy rövid interjú erejére elkapta a színésznőt, aki valószínűleg sokkal többet kapott attól a pár másodperctől a tévében, mint amire korábban bármikor számíthatott.

„Teljesen szürreális az egész. Még fel sem fogtam. Igazából az eredeti sorozat óriási rajongója vagyok. Néhány hónappal azelőtt, hogy megkaptam volna Gloria szerepét, csak ültem, és arra gondoltam, “De jó lenne a sorozat egyik zombiját alakítani!”. Aztán néhány hónappal később jött egy lehetőség, én meg lecsaptam rá” - mondta az interjúban. Nem tudja, hogy pontosan hány jelentkező volt a szerepére, a készítők egyesével tartották a castingot, nem találkozott a többiekkel. Mindenki teljes sminket kapott, jól lelocsolták művérrel, aztán kezdődhetett a meghallgatás. „Amint rámkenték a vért, teljesen természetesnek tűnt, hogy zombimódba váltsak” - mondta.

Arról is pontos instrukciókat kapott, hogy hogyan marcangolja szét az áldozata arcát, és még egy apró műhelytitkot is elárult az ilyen jelenetekről. „[Azt mondták, hogy] dühösen rángasd előra, hátra a fejed, mintha tényleg próbálnád széttépni a húst! A hús, amit láttok letépni, igazából harisnya. A készítők rájöttek, hogy a harisnya kelti a legjobban azt a nyúlós hatást, amire szükségük van” - mondta az oldalnak.

Egyelőre tehát nincs róla szó, hogy kapna még szerepet a sorozatban, de látva azt, hogy néhány másodpercnyi jelenléttel mennyi rajongót gyűjtött magának, simán elképzelhető, hogy valamilyen formában feltűnik még.

Az Instagramján találni néhány képet, amiket már a rajongói készítettek róla, vagyis erősen foglalkoztatja az embereket.

Az biztos, hogy a közelmúltban nem a Fear The Walking Deaddel foglalkozott, a legutóbbi munkája egy divatfotózás lesz. A legközelebb filmvásznon pedig jövőre láthatjuk komolyabb filmben, a neves akciófilm-rendező, Shane Black legújabb filmjében, a The Nice Guysban csípett meg egy kisebb szerepet, ebben a filmben olyan sztárokkal szerepel együtt, mint Ryan Gosling, Kim Basinger és Russell Crowe.