Mint a vírus, úgy terjed az interneten az a retropornó-videó, amit Bíró Ica és Cicciolina nevével reklámoznak - számolt be a Blikk. Az egykori Metál Lady azt állítja, hogy soha nem szerepelt ilyen felvételen, ezért ügyvédhez fordul.

„Amikor először hallottam róla nem is érdekelt, mert tudom, hogy én ilyet sosem csináltam. Gondolom, a vak is látja, hogy nem én vagyok. Meztelenül csupán egyszer fotóztak a nyuszis magazinnak, ahol ízléses aktképek készültek rólam. Kikérem magamnak, hogy a nevemmel reklámozzanak ilyen filmet. Lehet rólam fantáziálni, de hogy idegenek mocskoljanak, és ilyen módon próbáljanak megalázni, azt senkinek sem hagyom!” - fakadt ki Bíró Ica, aki szerint a felvételen szereplő nő nem is hasonlít rá, mert neki hosszabb a füle, szélesebb a szája, és az orra is más. A fitneszes a rendőrséghez és ügyvédhez fordul a történtek miatt.

A lapnak Staller Ilonát, vagyis Cicciolinát is sikerült utolérnie, aki azt mondta, hogy Bíró Ica biztosan nem szerepelt erotikus filmben a jelenlétében.