Az évek múlásával egyre szebb Lola a Borsnak fejtette ki hosszasan, mit szeret egy férfiban, és mit nem. A lusta, döntésképtelen férfiakkal nem tud mit kezdeni, azokat a férfiakat kedveli, akikre felnézhet. 

„Olyan férfira van szükségem, akire felnézhetek, de nem arra vágyom, hogy döntsenek helyettem és eltartsanak."

Arra is megadta a választ, miért ezt keresi a férfiakban.

Mindig az fog meg egy férfiban, hogy hogyan reagál a világ dolgaira, és hogyan old meg váratlan helyzeteket, hogyan udvarol. Számomra nagyon furcsa, amikor egy férfi mindenképp meg akar felelni a klasszikus férfiideálnak. Kívülről tudja mindenki, hogy egy férfinak lovagiasnak kell lennie, ugyanakkor Casanovának, védelmezőnek... Számomra azonban a magabiztos, a döntéseit és annak következményeit vállaló férfiszerep a legfontosabb. Ha ezt nem találom valakiben, nem tudok vele mit kezdeni.

Két fontos férfi van az életemben. A legfontosabb édesapám. Akarva-akaratlanul mindenkit hozzá hasonlítok. A másik a menedzserem, Bognár Tibi, akivel lassan egy éve újra együtt dolgozom. Ő tényleg olyan, aki fejébe vesz valamit, végigcsinálja, és maximálisan megbízom benne. Lusta, döntésképtelen férfit nem nagyon viselek el magam mellett."