Hajdú Péter felesége az öltözködési szokásaival kapcsolatban nyilatkozott a Vasárnapi Blikknek. A cikk alapján manapság leginkább szoknyákat és ingeket hord, lehetőleg olyanokat, amikből csak pár darab készült, és annyi gönce van, hogy már nem fér el a hatalmas gardróbjában.

Sarka Kata elárulta, hogy amikor építkeztek, a tervek alapján eredetileg sokkal kisebb lett volna a helyiség, férje azonban meglepte őt a hatalmas ruhatárral. Pont úgy, mint Mr. Big Carry Bradshow-t a Szex és New Yorkban.

„Mint minden nő, én is nagyon szeretek öltözködni. Mostanában már a konzervatívabb stílust kedvelem, leginkább szoknyában, ingben és magas sarkúban indulok el itthonról reggelente. Amikor viszont hazajövök, azonnal átöltözöm valami lezserebbe” – árulta el Sarka Kata, aki otthon melegítőt hord, de olyat, ami csinos. Ez egy lezserebb pólót jelent, amiből általában kint van a válla, és egy nadrágot.

Arról is beszélt, hogy viszonylag sok időt tölt vásárlással, és ami megtetszik neki, azt azonnal megveszi.

„Nem szeretek sok időt tölteni egy üzletben sem, úgyhogy nem is gondolkodom sokat. Sőt fontos nekem, hogy a darabok, amiket vásárolok, egyediek legyenek. Számos olyan ruhám, cipőm van, amiből csupán pár darabot gyártottak, mert nem szeretem, ha szembejön velem az utcán valami.”