A Jóban-Rosszban egykori szereplője szerint volt barátja lelkileg terrorizálta és fizikailag is bántalmazta. A Blikknek mesélt arról Szorcsik H. Viktória, hogy miért ment tönkre a kapcsolata gyermeke apjával, aki állítása szerint a gyerekeit is elvette tőle, bár a férfi szerint pont Szorcsik az, aki nem akarja látni gyermekeit. A családi sárdobálás ma tovább folytatódott, a színésznő a mai újságban rugdosásról és verésről is beszélt és hogy azóta bujkálnia kell a férfi, és annak családja elől, valamint részletezte a lelki terrort is:

Úgy kellett elkéredzkednem tőle, hogy a barátnőimmel találkozhassak, míg ő minden hét végén kimaradt. Soha nem mentünk el vacsorázni, egy szál virágot sem kaptam, a párom nem segített a háztartásban sem, viszont ok nélkül egyre féltékenyebb lett. Sokszor elvette a telefonomat, hogy megnézze, kivel beszélek

- mesélte a színésznő, ám egykori barátja tagad. Az újság szerint az egésznek semmi valóságalapja sincs és poligráfos vizsgálatnak is aláveti magát, hogy bizonyítsa igazát.