Csúnyán beégett a Morning Show egy lopott viccel

2015.09.10. 09:24

Saját találatának állított be egy poént a Morning Show a Facebookon, ám csúnya égés lett a vége. Az egész úgy kezdődött, hogy egy unatkozó mémgyáros a napokban Lassú Anett nevével viccelődve megalkotta az alábbi képet: 

A szóviccen (amit remélünk, nem kell magyarázni) jót derült az internet népe, és csak keveseknek jutott az eszébe ellenőrizni a fotó valódiságát. Az átverést a Morning Show is bekajálta, aminek egy még nagyobb poén lett az eredménye: úgy adták elő a dolgot, mintha ők bukkantak volna rá a szóvivő neve és titulusa közti összecsengésre.

"Érdekes videóra leltünk a Duna tv honalapján, amiben az UPC szóvivője nyilatkozott. Maga a videó nem volt érdekes vagy mókás, annál inkább a szóvivő hölgy neve. Persze, nem szép dolog másnak a nevével viccelődni, de emellett nem lehet elmenni. Ugyanis összecseng a titulus a névvel. Lassú Anett, (...érted ...lassú a net...) az UPC szóvivője" - írták ki a Facebookra, amiből nagyjából annyi igaz, hogy "maga a videó nem volt". 

A felvétel ugyanis nem létezik, vagy legalábbis nem Lassú Anett szerepel rajta a UPC szóvivőjeként. A hölgy eredeti neve Tihana Putin, és az Újvidéki Idegenforgalmi Szervezet szóvivője. A beégésre az egyik kommentelő hívta fel a figyelmet, a Morning Show pedig azonnal módosította a poszt szövegét, amiben persze már szó sem volt arról, hogy látták a videót. Az internet viszont nem felejt: