Igazságtalanság vagy sem, de a nőkkel ellentétben a pasiknak általában csak jót tesz az öregedés, és minél idősebbek, annál jobban néznek ki. Persze lehet, hogy ön ezt teljesen másképp gondolja, épp ezért most itt a lehetőség, szavazhat, és megmondhatja, hogy ön szerint a leghíresebb celebpasiknak tényleg jót tett-e az öregedés, vagy régen minden jobb volt!

Justin Timberlake

A szőkített, spagettihajával volt jobb, még karrierje kezdetén, vagy most, 34 éves apaként?

Régen, vagy most?

Brad Pitt

Jobban szerette a hosszúhajú Pittet, aki úgy nézett ki, mint a 90-es években eltévedt hippi? Vagy jobb a mostani, sokgyerekes, Angelina Jolie mellett megöregedett Brad Pitt?

Régen, vagy most?

George Clooney

A Vészhelyzet gyerekorvosaként akart volna tőle többet, vagy most, hogy rendesen megőszült és megházasodott?

Régen, vagy most?

David Beckham

Hosszúhajú és gyémántfülbevalós, egészen nevetséges szinteken prosztóskodó dzsigolóként volt menőbb az exfocista, vagy most, hogy tényleg úgy néz ki, mint egy FÉRFI?

Régen, vagy most?

Tom Cruise

ez egy egészen nehéz kérdés, mert a fenti két kép közt alsó hangon is húsz év telt el, mégsincs nagy különbség. Maximum a hajhossz, ami meg egy egyszerű fodrászhoz menéssel megváltozik. Persze ettől még önnek döntenie kell!

Régen, vagy most?

Leonardo DiCaprio

A Rómeó és Júliában és a Titanicban kitartóan zokogó DiCaprio jön be önnek jobban, vagy inkább a mostani, szőrös verziója?

Régen, vagy most?

Colin Firth

Valószínűleg Mr. Darcy Colin Firth-nél a legnehezebb dönteni, hisz a színész mind az eddigi 55 évében egyszerűen tökéletes volt. De azért próbáljon meg dönteni!

Régen, vagy most?

Ben Affleck

Ben Affleck tipikus példája annak, hogy szőrösen és idősebben minden férfi jobban néz ki. Persze ha önnek a sima bőrű és vigyorgó Affleck tetszett jobban, hajrá, szavazzon arra, hogy RÉGEN!

Régen, vagy most?

Johnny Depp

És végül Johnny Deppnél kell eldöntenie, hogy régen nézett ki jobban, vagy mostanában, mikor gyakorlatilag ugyanúgy néz ki, mint régen. Vagyis igazából mindegy is lesz, hogy mire szavaz!

Régen, vagy most?