Kállay-Saunders András egy időre – ki tudja, meddig – elutazott New York-ba, azok után, hogy ebben a hónapban az ügyészség vádat emelt ellene, még mindig amiatt, mert 2013 májusában összeverekedett egy ötfős társasággal a Hajógyári szigeten.

Az énekest egyébként egy esküvőre hívták meg énekelni, de mint ahogy pár napja már kifejtette, ha már ott jár, kihasználja gyorsan az alkalmat mindenféle kapcsolatok kiépítésére. Most épp egy privát (?) bulin próbálkozott ezzel, ahol, mint írja:

csak enekesek, kiadok, rapperek , sportolok , nagyon fontos szakmai emberek voltak. Megalas nelkul epitetem a kapcsolatokat, meseltem a tortenetemet es oda adtam a lemezemet ezekenek az embereknek. Ertekeltek hogy menyire nyomom nekik a zenemet es harcolok egy eselyert. Errol szol az egesz, nincs megalas. Amugy itt a kepen Ryan Leslie vel vagyok elol:)

– mármint hátul, és ezen a képen.

Na de nem csak Kállay-Saunders próbálkozik ismertté válni Amerikában, hanem Király Viktor is, aki az amerikai Voice-ban fog szerepelni szeptember 21-től.

És nyilván még nem tudunk semmit arról, hogy meddig jutott, és hogy Gwen Stefaninak tényleg annyira bejött-e, amennyire ez a műsor promóvideójában látható, mindenesetre nem lehet véletlen, hogy Király Linda öccsét bevágták ebbe a másfél perces videóba.

És már az is elég nagy teljesítmény, hogy Király bekerült a műsorba, ahova amúgy nem magától jelentkezett, hanem behívták, legalábbis ezt mondta egy interjúban a NLCafé-nak:

Három-négy éve folyamatosan kaptam e-maileket az amerikai Voice készítőitől, hogy induljak el a tehetségkutatóban. Ők kerestek meg, de én eleinte annyira féltem, hogy nem mertem belevágni. Most azonban úgy gondoltam, „Na, 31 vagy, most vagy soha!”.

A félelmét pedig tökéletesen megértem, mert egy olyan zsűri előtt kellett énekelnie, ahol ott ül a zenész/énekes/producer-istenség, Pharrell Williams is!

A kérdés már csak az, hogy ön szerint

kinek fog előbb összejönni a nagy amerikai karrier, és az a bizonyos világra szóló hírnév?

Melyiküknek jön össze előbb a nagy amerikai álom, amit Zimány Linda már rég megvalósított?