Néhány nappal ezelőtt egészen elhűltünk néhány, Gwen Stefaniről készült kép láttán. Azért, mert az énekesnő a friss fotóin valahogy másként fest, mint szokott. Nagyon másként.

Ennek ellenére nem mertünk plasztikai sebészeti beavatkozást kiáltani, inkább megkérdeztük önöket, hogy mit látnak Stefani arcán, és mire következtetnek belőle. Először mutatunk róla egy régi és egy új képet, egymás mellett, utána közöljük, mire jutottak önök, és mire jutottunk mi.

Ami első pillantásra is egyértelműen feltűnik, hogy Stefani kicsit kimereszti a szemét, és ettől egészen riadt arcot vág. Keskenyebb az arca, és mintha a szája is másmilyen lenne, de az álla egészen biztosan nem olyan, mint volt.

Na, hát olvasóink bátrabbak voltak. H. például azt írta, „én is nézegettem Gwen Stefani arcát, és nekem úgy tűnik, mintha az állkapcsa lenne egy kissé átszabva keskenyebbre. Különösen szemből látható, mert ezelőtt eléggé karakteres állkapoccsal rendelkezett, most pedig nőies, keskeny”. Amellett, hogy elismerjük igazát, azért többről van itt szó.

Mások azt írták, a szokásosnál vastagabb a szemöldöke, ráncfelvarrása lehetett a szemkörnyékén, a szájába pedigbiztosan töltöttek valamit (nézzék csak meg, mennyivel teltebbek most az ajkai! Pedig ez a korral általában pont ellenkező irányba szokott változni). Lehet, hogy valamikor az orrához is hozzányúltak, erről megoszlanak a vélemények: egyik olvasónk szerint „a végeredmény Jessica Alba és Scarlett Johanson keveréke lett”, másik szerint „piszésített orrhegy. Tiszta Megan Fox-szerű lett az arca :(”.

Szóval önöknek, és nekünk is az a benyomásunk, hogy az énekesnő több beavatkozáson is átesett. Ennek midenképpen jele a ránctalan arca, a furcsán gúvasztott szeme, a keskeny álla, és a telt ajkai. Szóval az arcán gyakorlatilag mindenhez hozzányúltak, amihez lehetett.

A végére hagytuk kedvenc levelünket, amelynek szerzője módszeresen vizsgálgatta Stefani arcát, és számtalan következtetést levont. Íme:

„A jelenlegi fotók alapján nekem rögtön 3 jellemző tűnt fel.

Először is, a merev, kifejezéstelen arca (a ráncok hiányáról nem is beszélve) ami a hozzáértők szerint a botoxnak köszönhető, mivel ez úgymond lebénítja a mimikai izmokat. Bár hatása nem tart örökké, csak néhány hónapig, a fotók alapján nekem úgy tűnik eléggé frissen kezeltette magát... 

A tekintete eléggé ijesztő, szinte mereszti a szemét, ami akár a felső szemhéjplasztikára is utalhat. Az ajkai is természetellenesnek tűnnek, főleg a kissé oldalról készült képen látszik. A természetes és a feltöltött ajkak között az a látható különbség, hogy míg a természetes ajkak esetében csak az ajkak vastagok, addig a feltöltöttnél az ajkak körüli terület is fel van duzzadva. Emiatt a száj „kifelé csúcsosodik” :) nem tudom máshogy jellemezni. 

Ugyanezen a fotón a füle előtt lévő bőr is furcsán gyűrődik, sajnos pont úgy, ahogy az arcplasztika után szokott...”

Hát, reméljük, hogy az énekesnő legközelebb nem esik túlzásokba. Köszi, hogy velünk gondolkodtak!