„A hétvégén láttuk Berki Krisztiánt a párjával a polgári M3 Outlet egyik üzletében. Pamela csinos szürke ruhát, Krisztián pedig fehér atlétát viselt. Amikor kijöttünk az üzletből, észrevettük, hogy az a sötét színű terepjáró, amivel jöttek, a bolt előtti rokkantparkolóban áll.

A motor járt, a vészvillogó pedig be volt kapcsolva. Közelebb léptünk a kocsihoz, hogy megnézzük, miért. Láttuk, hogy a hátsó ülésen a kislányuk, Natasa alszik. Még a klímát is bekapcsolták, hogy ne legyen melege. Nem értem, miért viselkedtek így. A következő szabad parkoló ugyanis öt-tíz méterre volt. És azt sem vágom, miért hagyták az autóban a kicsit. A mi gyerekünk is aludt, amikor megérkeztünk, mégis bevittük, és nem hagytuk a kocsiban" – írta a Blikknek egy olvasó, és küldte a fotót is. Berki Krisztián válasza erre a következő:

Azért álltam le a rokkantparkolóban, mert fél percig tartott, és így pont rá lehetett látni a gyerekre. Máskor, ha ilyesmit lát a kedves olvasó-riporterük, akkor jöjjön oda hozzám, és adok neki egy tízest – mondta Berki Krisztián a lapnak

A tízes pedig arra a tízezer forintra értendő, amit a Blikk ad az olvasónak a feljelentésekért. Hódi Pamela is megszólalt az ügyben, és azt mondta, ő nem ment be vásárolni, hanem a bejárat előtt állt, és csak odaszaladt szólni, hogy ne 22-est hanem 23 és feles cipőt vegyen Berki.