Nem szeretnék szerepelni a médiában

– így kezdte Bódi Sylvi azt a rövid telefonos interjút, amiben azt mondta el a Velvetnek, mi dühítette fel annyira, hogy már a Facebookon káromkodott miatta.

KURVÁRA NEM ÖRÜLÖK, hogy egy rohadt egészségtelen terméket (konkrétan egy mérget) reklámoznak a velem megjelentetett képekkel és cikkel. (A nevét sem vagyok hajlandó leírni. Sajnos tudom, hogy sokan eszitek. Azért egyszer majd nézzetek utána, hogy mit is esztek és miből készül ez a valami.)

– írta a Facebookon Bódi, aki tényleg érthetően mérges, mert nyilván senki nem örülne, ha engedély nélkül használnák fel a fotóját, főleg egy reklámhoz, amivel azonosulni sem tud, de még pénzt sem kap érte. (A hirdetést azóta egyébként már kicserélték, legalábbis Bódi Sylvi szerint.)

Egy éve nem voltam sehol, a Celeb vagyok... óta egy darab tévés megjelenésem sem volt. Persze közszereplőként üzemeltetek egy Facebook-oldalt, ami 100% saját szerkesztés, erre viszont szükségem van a munkáimhoz, mert az oldalon népszerűsítek szörfös utakat, tehát nekem ez egy fontos bázis, ahol emberekkel tudok kommunikálni, akik jófejek, és kialakult egy jó kis közösség is. Erről az oldalról viszont nem teljesen jogszerűen mindenki átvesz anyagokat, amihez én nem járulok hozzá. Persze egészen addig, amíg ezek a dolgok nincsenek megmásítva, átszínezve, meg kisarkítva, addig nincs vele gondom. Viszont mikor ezt a határt átlépik, arra nem gondolom, hogy szükségem van.

Most pont egy hasonló, engedély nélküli kép felhasználása miatt akadt ki a vetkőzéstől és a médiától is visszavonult Bódi, aki szerencsére velünk kivételt tett, és pár perc erejéig visszatért a médiába.

Nyilván sosem voltam híres arról, hogy káromkodom a médiában. De amikor valaki köztudottan nem arról híres, hogy egészségtelen, hanem egy egészségtudatos ember, aki odafigyel a sportra, az egészségére, vegetariánius, akkor az ember nem örül, hogy a neve mellett beúszik egy töménytelen mennyiségű cukorral és sok minden más káros anyaggal telenyomott csokikrém reklámja. Sokkal jobban örültem volna, ha már minden áron reklámozni kell, akkor mondjuk valami gyümölcsös reklám jön be bújtatottan a nevem alatt. De hogy pont az én nevemhez egy ilyet raknak! Hát jó, hogy nem vágóhidakat népszerűsítenek velem!

Hát még jó. Mert Bódi amúgy 18 éve nem eszik húst.