Gáspár Győző csak egy rózsacsokrot rakott ki a Facebook oldalára, Gáspár Evelinéknek (neki és a barátjának) gratulált és kívánt sok boldogságot, de nem úgy, ahogy gondolja. A Blikk rögtön kombinált, hogy itt bizony leánykérés történt. Aztán megírták, hogy mégse, de Gáspár Evelin mérges, megszégyenítette az apja, amit egy külön posztban meg is írt.

Pedig Gáspár csak merő kedvességből üzent a lányának. A Velvetnek elmondta, mi a NAGY IGAZSÁG: 

Üzentem Evelinnek, ennyi. Kész. 

Lagzi nem volt, egyelőre nem is lesz, majd akkor, ha Gáspár Evelin lediplomázott. 

Míg az iskola meg nem lesz és meg nincs a master (master's degree, mesterképzés - szerz.), addig nem lesz lagzi. Mert igenis Gáspár Győző egy olyan ember, hogy amit kitűz célul, azt végigviszi. Kitűzte célul, hogy ő lesz Magyarország leggyűlöletesebb, legszeretettebb embere.

Az még nagyon fontos, hogy ha esküvőre kerül a sor, az nem egy bensőséges, pár emberes szertartás lesz. Lesz ott vendég rendesen. Úgy ezer: 

Ha lagzira készülünk, azt az országgal tudatni fogom, mert olyan lagzit csinálok a lányomnak... Hetedhét országra szóló lagzi lesz. Mindenféleképpen tudatni fogom az országgal, mert nálunk a lagzi ott kezdődik, hogy körülbelül olyan ötszáz az alap ember. [...] Evelinén biztos lesznek vagy ezren.

Gáspár a saját esküvőjére pontosan 603, azaz hatszázhárom vendéget hívott, nem kis vállalás ezt túlszárnyalni. De mindent a maga idejében. Gáspár többször is nyomatékosította a Velvetnek: 

A master után lesz lagzi, és kész. 

A bonyolult történetről Gáspár Evelint is megkérdeztük, ő nem foglalkozik ezzel. Nincs itt semmi látnivaló, nem kérték meg a kezét, Gáspár Győzőnek csak megakadt a szeme a rózsákon, amit az interneten talált. 

Nekem ehhez semmi közöm, apukámnak tetszett egy kép, aztán kiírta. Apura szokott ilyen rájönni, hogy tetszik neki egy kép és betaggel engem. Nem tudom, hogy ilyenkor mit érez. 

 Hát nyilván szeretet, ezért üzent és kívánt sok boldogságot.