Ahogy az általában lenni szokott egy-egy induló műsornál, a bulvárlapok az idei őszi szezonban is megszerzik az infót, ki, mennyi gázsit kap az épp aktuális műsoráért. A Bors információi szerint a Sztárban sztárért Havas Henrik 400 000 forintot kap adásonként. 

„Nem titok, Hajós András távozása után kellett egy húzónév a csatornának, aki hasonló szinten szórakoztatja a nézőket. Havas is olyan, aki személyiségével kitűnik azon arcok közül, akikkel nap mint nap találkozhatunk a képernyőn. Hol humoros, hol idegesítő, van, aki azért nézi, mert szereti, míg mások azért, mert nem. A csatorna ko­rábban évekig dolgozott vele, tudják, ha a helyén kezelik és nem erőltetnek rá olyan szerepet, amiben nem érzi jól magát, megbízható munkaerő, ráadásul Liptai Clau­diával nagyon működik közöttük a kémia. A TV2 nem volt hálátlan a tanár úrral, amiért első megkeresésre igent mondott, állítólag adásonként négyszázezret fizetnek neki" - idézi a lap a neve elhallgatását kérő informátort.

Havas Henrik hosszú kihagyás után tér vissza a TV2 csatornához, közel tíz éve már annak, hogy Liptai Claudia és ő együtt dolgoztak.