Nicolae Guta Romániában híres cigányzenész, a férfi állítólag milliomos, ezért is hívták meg a román talk showba. Az indulatok elszabadultak, amikor kiderült, hogy a terhes barátnőnek viszonya volt a mostohafiával. A zenész megfogta a barátnője haját, majd ütni kezdte a tévében. Élő adásban - a videót és a sztorit a DailyMail tette közzé.

A zenésznek egyébként 10 gyereke van, öt különböző nőtől, a mostani barátnőjét Iiuliának hívják, rúdtáncosnő, a volt partnerét Narcisa Gutának hívják, a nő fiát pedig - aki a történetben szerepel - Nicunak. 

A műsorban eleinte jókedélyűen beszélgettek, majd a mostohafiú arra terelte a beszélgetést, hogy köze volt Nicolae Guta terhes barátnőjéhez. A zenész bekeményített, és nekirontott a barátnőjének, akit a műsorban pofozni kezdett és ütlegelt. Majd újból megkérdezte a fiút, hogy ehhez a nőhöz köze volt-e tényleg, a fiú igennel válaszolt, mire a zenész tovább ütötte a terhes nőt és kurvázta. 

Végül kiderült, hogy a mostohafiú az egészet bosszúból csinálta, mert így akarta bántani a zenész mostohaapját amiatt, ahogyan az anyjával bánt még amikor párkapcsolatban voltak. Ehhez pedig eszközként használta a terhes nőt. 

Nicolae Guta magánéletének itt még nincs vége. Ugyanis a műsorból kiderült, hogy az affér akkor történt, amikot a férfi együttélt egy másik volt nőjével, Florival, aki a 11. gyerekével volt terhes. A férfi csalta a nőt Iiuliával (a mostani barátnő, aki rúdtáncos és terhes), és nyilvánosságra hozta a szexvideójukat is. A Florival való kapcsolatnak vége lett, a nő elvetette a gyereket, amit a cigány zenész nehezen viselt. Egyébként a román Beyoncénak tartott Madalina Dumitriuval is viszonya volt, a férfi elképeszteőn gazdag, a vagyonát luxusingatlanokba fekteti, és egy flottányi luxusautója is van.