Carrey megszólalt

A JustJarednek a színész azt mondta: „sokkolt, és mélységesen elkeserített édes Cathrionám elhunyta. Egy igazán drága, gyönge ír virágszál volt, túl érzékeny volt a földhöz, amelyből kinőtt, és akinek szeretni és szeretve lenni jelentett mindent. Osztozom családja és szerettei fájdalmában, ahogy mindenkiében, akinek fontos volt. Mindannyiunkat villámcsapásként sújtotta ez a veszteség.”

A TMZ szerint Jim Carrey 30 éves barátnője, Cathriona White öngyilkosságot követett el. Forrásaik szerint hétfő este hívták a Los Angeles-i rendőrséget a nő lakásához, ahol két barátja talált a holttestére.

Hagyott búcsúlevelet, amelyet egykori szerelmének címzett, és szeptember 24-ei szakításukról is ír benne. Aznap egyébként a Twitterére azt írta ki, hogy most leiratkozik, és reméli, hogy örömöt szerzett szeretteinek.

Ugyancsak a celebhíroldal forrásai szerint gyógyszertúladagolással végzett magával, holtteste mellett is találtak tablettákat.

Az 53 éves színész és White 2012-ben ismerkedtek meg, néhány hónapig randevúztak, aztán szakítottak. Májusban jöttek össze újra.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy  06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt, online segítséget itt kaphat. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.