Ha nem tudta volna, Jennifer Lopeznek volt egy férje a 90-es évek végén, az akkor pincérként dolgozó, kubai Ojani Noa, aki most

azzal fenyegetőzik, hogy nyilvánosságra hoz egy felvételt, ami az 1997-es nászútjukon készült.

Ojani Noa mindezt az úgynevezett üzleti partnerével, Ed Meyerrel együtt tervezi megtenni. És nem, nem azt tervezik, hogy feldobnak mondjuk a YouTube-ra egy tízperces videót. A francokat! Egy 11 órás(!) DVD-t akarnak kiadni, amin

Jennifer Lopez állitólag aligruhában és szexuális helyzetekben látható,

többek közt a '97-es nászútjuk alatt bérelt hotelszobában. A tizenegy órás anyag állítólag tartalmaz még olyat is, hogy Lopez veszekszik az anyjával, illetve egy olyan jelenetet, amin az énekesnő elfenekeli egy barátját.

Szóval ha jól értem, igazából konkrét szexjelenet nem feltétlenül látható ezeken a felvételeken, amit a média mégis szexvideóként emleget. De ez úgyis csak akkor derül ki, ha Ojani Noa és Meyer tényleg kiadják a DVD-t.

A Daily Beast egyébként úgy tudja, hogy Jennifer Lopez már pereskedett pár évet Noával a felvételek miatt, főként azért, mert Lopez és Noa állítólag aláírtak egy szerződést 11 hónapig tartó házasságuk után, 1998 januárjában, miszerint Noa nem szivárogtathat ki semmit a házasságuk alatt történtekből.

2006-ban Noa amúgy már egy könyvet is tervezett kiadni, aminek szintén Lopezzel való házassága lett volna a témája. A könyv javarészt arról szólt volna, hogy Lopez számtalanszor félrelépett házaságuk 11 hónapja alatt, többek közt azzal a Marc Anthony-val, akitől nemrég vált el.

Akkor Lopez állítólag 5 millió dollárt, vagyis közel másfél milliárd forintot ajánlott azért, hogy a könyv ne jelenjen meg.

A pletyka, miszerint Jennifer Lopeznek van egy szexvideója, egyébként már 2001 óta terjed, és az egészet Suge Knight indította el, aki Howard Stern műsorában mondta azt, hogy ő bizony látta a kérdéses felvételt. Mondjuk ehhez hozzátartozik az is, hogy Jennifer Lopez akkoriban a P. Diddy néven rapperkedő Sean Combs-szal járt, akivel Suge Knight közel sem volt jóban. Lopez ezért a kijelentéséért be is perelte Knightot, aki hirtelen bevallotta, hogy hazudott, és csak magának akart hírnevet generálni a sztorival.

Szóval igazából még mindig nem tudni, hogy létezik-e bármilyen felvétel is Jennifer Lopezről, és ha létezik is, az mennyire kompromittáló. Mert gyanús, hogy Lopez első férje igazából halál unalmas felvételeket akar csak eladni, nyilván azért, hogy szerezzen egy kis pénzt. Vagy sok pénzt.