Október 7-én rengeteg magyar szomorúan vette tudomásul, hogy nem találkozhat kedvenc cukrászával, a piskóták mesterével, Buddy Valastróval. A TLC szervezte meg a közönségtalálkozót a MOM Parkba, ahol elvileg az előre regisztrált szerencsések végignézhették, hogy Valastro kiválasztja a kedvenc magyar tortáját.

Tortakirály

Azaz Buddy Valastro, egy olasz származású cukrász, aki New Jersey-ben üzemeltet több cukrászatot, ahol tonánnyi piskótát gyárthat le minden nap. De szükséges is ekkora mennyiség, mivel rengeteg a megrendelője, amit a TLC-n futó műsora pláne megdob. Valestrónak az a specialitása, hogy mindent legyárt piskótából, ipari mennyiségű vajkrémből és fondantból. Milliók imádják látványos, pörgő, forgó, szinte beszélő tortakölteményei miatt.  

Az esemény Facebook oldalán hőzöngtek a jelentkezők, hogy nagyon szeretnének a Tortakirállyal találkozni, de a TLC keresztbe tett nekik, megtagadja tőlük a lehetőséget.

Köszönöm, hogy össze törtétek a szívem egy olyan szar szervezéssel mint a mostani... Minimum hogy jövőre vagy még eben az évben kárpótlásul újból elhívjátok és egy olyan helyre szervezitek ahova többen is beférnek!!!!

 – írta egy elkeseredett és mérges rajongó. Sokan azt hitték, hogy csak az előre kisorsoltak juthatnak Valastro közelébe, de végül minden érdeklődő megnézhette a műsort. Szóval csak a kommunikációval lehetett a hiba. De a felháborodott tömegnek ez nem vigasz, kifogásolták, hogy a cukrásznak tanuló Liptai bezzeg Buddy Valastro közelébe férkőzhetett a programot megelőző sajtótájékoztatón (ő a közönségtalálkozón nem vett részt). Mi ez, ha nem bunda?

Nem kívánok mást a TLC-nek csak h ez után a huzásuk után, apadjon meg a nézettsége. Liptai Klaudia mit keres ott? Őt is kisorsolták?? Na meg még kitudja mennyi celeb van ott megbújva a tömegben! Remélem jól érzitek magatokat kedves szervezők. 

Buddyyyyyyyyy!!!!!!!!! @carlosbakery

A photo posted by @liptaiclaudia on

 A TLC egyébként biztosította, hogy  bárki követhesse az egészet az interneten, meg odamehetett, akit érdekelt a felhajtás, pánik sem volt a helyszínen, csak ez nem jutott el a dühös jelentkezőkhöz. Liptai pedig olaj volt a tűzre. 

agyvérzést kapok ...hihetetlen !!! Köszi , hogy ilyen bénák vagytok !!!! TLC Isten király lúzerek vagytok . remélem azért nektek nagyon jó napotok volt !

Persze olyan is akadt, aki megvédte a csatornát, hogy nem úgy volt, bárki megszeretgethette az olasz cukrászt. Óriási dráma, de boldog vég. Legalábbis annak, aki szelfizhetett a mesterrel. A Facebookon olvasható helyzetjelentésekből megtudtuk, hogy Valastro nemcsak egy finom és szép tortát választott, hanem magyarországi üzletet is tervez.

Ez tudja, mit jelent?

Tesztet, de azonnal. Kíváncsian várjuk, milyen ízűek igazából a beszélő tortái.