Bár a barbadosi énekesnőt leginkább arról ismerjük, hogy imádja kitenni mindenét, imád bulizni és ismerkedni, vagyis igazából kellőképpen kiélvezi az életet, a Vanity Fair újságírója, Lisa Robinson egy egészen más képet érzékelt és örökített meg egy nemrég publikált interjú során.

Arról már írtunk is, hogy a beszélgetés során érdekes megvilágításba helyezte az egész Chris Brown sztorit, de emellett is mondott sok érdekeset, mint például azt, hogy a verekedős rapper volt az utolsó igazi kapcsolata. Nála pedig ez azt jelenti, hogy nem is nagyon került közelebbi viszonyba senkivel, ugyanis nem igazán híve az egyéjszakás kalandoknak.

Ha csak laza szexre vágynék, akkor megtenném, hiszen azt csinálom, amihez kedvem van, ami boldoggá tesz. De számomra az ilyen kapcsolat üres, csak egy pótcselekvés. Másnap reggel egy darab szarnak érezném magam.
 

Pedig

Én is ember vagyok, én is nő vagyok, vágyom a szexre. De mit tegyek? Bújjak ágyba az első szembe jövő cuki sráccal, akivel jónak tűnik egy menet, aztán másnap ébredjek üresen? Neki lesz egy nagy sztorija, nekem meg mi marad? Ezt nem tehetem meg magammal. Ennek kevés köze van ahhoz, hogy híres vagyok, inkább arról szól, amilyen nő vagyok. De ez véd meg engem.

Amiért ez egyátalán szóba kerül, az a tény, hogy az utóbbi években Leonardo DiCaprión át Lewis Hamiltonig igen népes tábornyi híres vagy kevésbé híres celebbel hozták össze a hírek. Rihanna azt mondja, a sok állítólagos szexpartner némelyikének a telefonszámát sem tudja. 

Van, hogy először találkozom valakivel, aztán hirtelen már "együtt vagyunk". Ettől teljesen kiakadok... Ha valaki mellett állok, vagy ülök, akkor mi van? Nem szabad? Ilyenkor az van bennem, hogy ez most komoly? Azt hiszitek, emiatt majd nem barátkozom másokkal?

De közben mégis hatással van rá a dolog, vallja be. Olyannyira, hogy ha egy ilyen pletyka elindul, inkább megszakítja a kapcsolatot az illetővel, mert ahogy fogalmaz, nagyon meg kell fontolnia, miért is akar vele lenni, vagy vele hálni bárki. Mint mondja, nehéz tapasztalások után lett ilyen.

De persze a választékkal sincs igazán kibékülve. Ugyanis 

A férfiak nem mernek igazi férfiak lenni

oszt meg ilyen pukkanós bölcsességbombákat is az énekesnő, aki úgy érzi, képtelen kompromisszumot kötni ebben a témában. 

Ha kell, akkor az örökkévalóságig várok, de ezzel sincs gond. Ha elégszer átvernek, akkor már tudod, hogy mennek a dolgok, de én többre vágyom, mint amit a mai férfiak adni tudnak.
 

Na igen, ez egy magányos műfaj így, és ezt Rihanna sem tagadja. Csak épp annyi minden történik körülötte, és annyi mindent csinál, hogy igazából ideje sincs a magányra. Ja, de kapcsolatra sem lenne.

Azért tartok a párkapcsolatoktól, mert bűntudatom lenne, hogy valakitől teljes hűséget és lojalitást várok el, miközben annak a figyelemnek a 10 százalékát sem tudnám neki megadni, amire vágyik. Most ilyen az életem, és az időbeosztásom.