GettyImages-456828716

Selena Gomez terápiára jár, miután lekövérezték

vlc
2015.10.08. 20:37

Még májusban történt az eset, hogy Gomezt pár vaksi a repülőtéren lekövérezte, miután megjelentek a fürdőruhás képek az énekesnőről. Azóta kell neki a terápia. 

Megérkeztem a reptérre, és az emberek azt üvöltötték, hogy 'dagadt vagy'. Iszonyú volt.

A Daily Mail foglalta össze a drámát, ami igazából persze nem is dráma, csak egy cikk arról, hogy Selena Gomez jól van, rosszul esett neki az incidens, de nem hagyja magát, hogy idegenek bántsák meg. Főleg úgy, hogy a legkevésbé sem nevezhető kövérnek, de még ducinak sem. Formás és piszok csinos

Áprilisban fotózták le a tengerben, akkor több támadás is érte, hogy inkább duci, mint vékony. Felszedett egy kis súlyfelesleget. Természetes, hogy ilyenkor az ember rosszul érzi magát, akárki mondja, szarul esik a kritika. Pláne akkor, ha nem igaz. Lehet, hogy Selena Gomez nem tartozik a legcsontosabb hírességek közé, de miért tartozna?! Attól még, hogy formás, köze sincs a kövérséghez.  Ezért a terápia, próbálja kizárni az ilyen hülyeségeket, hogy magabiztos maradjon, aki teljesen rendben van a testével. 

7 éves korom óta dolgozom, ez az első év, hogy azzal kell foglalkoznom, mit mondanak a testemről. 

– nyilatkozta Gomez. 

Mindennek tetejébe a Billboardnak adott interjújából kiderült, hogy annak sem volt semmilyen valóságalapja, hogy rehabra ment volna még 2013-ban. Ebben az évben keveset lehetett látni, koncerteket mondott le, de nem valamilyen függőség miatt. 

Lupusszal diagnosztizálták, kemoterápiát kapott. 

Az interjúban elmondta, mennyire nehéz időszakon ment keresztül, és szívesen elküldött volna mindenkit a francba. 

Annyira megmondtam volna: 'lövésetek sincs, srácok. Kemoterápián vagyok. Seggfejek vagytok.' Bezárkóztam, amíg nem éreztem újra jól és magabiztosnak magam. 

Most már minden oké, a 23 éves énekesnő jól van, és nem is dagadt.