Kanye West nem sok időt töltött San Franciscoban, de azt a keveset jól kihasználta, felesége pedig alaposan dokumentálta a kalandjukat. Az iPaddel nem boldoguló, de az Amerikai Egyesült Államok elnökségéért indulni szándékozó West  előbb meghallgatta Obama elnök neki címzett tanácsait, majd beugrott az American Idolba. 

A jelenlegi elnökhöz is eljutott, hogy West akar az utódja lenni, ezért egy kampányrendezvényen adott pár tippet, ahol persze az érintett is ott volt:

  1. "Nagyon sok időt kell majd tölteni furcsa alakokkal, akik úgy viselkednek, mintha egy reality showban szerepelnének" - utalt West elég furcsa és valóban realityben szereplő családjára.  
  2. "Azt mondani, hogy gyönyörű, fekete, kicsavart fantáziája van, olyan üzenet, ami nem való a politikába. Ilyet nem lehet mondani." - Ezzel pedig West ötödik lemezére, aminek a címe My Beautiful Dark Twisted Fantasy.
  3. "Tényleg azt hiszi, hogy ez az ország megválaszt egy Chicago déli részéről származó, vicces nevő fekete férfit? Őrület!" 

Kanye West megköszönte a tanácsokat és hálája jeléül küldött a saját kollekciójából két pár cipőt Barack Obamának, amire már bizonyára régóta vágyott az USA elnöke. 

A nap itt még nem ért véget, ugyanis kitalálta West, hogy megvicceli az America's Got Talent tehetségkutató zsűrijét is és elment a meghallgatásra. 

   Mindenki meglepődött és hogy hogy nem továbbjuttatták, aminek West Batmannek öltözött neje annyira örült, mintha tényleg életük álma vált volna valóra.