Caroline Westlake 1000 fontos, vagyis 420 ezer forintos pénzbüntetéssel, illetve 12 havi közmunkával megúszta a bántalmazási ügyét. Ez nem érdekelné annyira a világsajtót, ha a nevezett bántalmazási ügy nem lenne annyira bizarr.

De az, írtunk is már róla: Westlake a Londoni Állatkert szurikátaszakértője, aki most együtt jár Adam Daviesszel, a sármos lámagondozóval. Davies korábbi nője viszont Kate Sanders majomgondozó, aki ugyancsak ott volt a cég tavalyi karácsonyi buliján. Így esett, hogy amikor Lady Majom meglátta együtt  Lady Szurikátát és Lord Lámát, elkezdett nekik beszólongatni, például azt fejtegette, hogy ő sokkal jobban néz ki, mint Az Új Nő.

Lady Szurikáta mindezt feltolta idegre, és fejbevágta egy borospohárral – a sebet öt öltéssel kellett összevarrni, és nyoma maradt a majomszakértő arcán. A Guardian szerint a szurikátaszakértő azzal érvelt, hogy Lady Majom ütötte meg őt először, méghozzá az arcán, és egy erkélyen dulakodott vele, miközben az arcát köpdöste. Az üvegpoharas incidensre egyébként nem emlékszik, de ügyvédje szerint csak pofon vágta, és a kezében történetesen volt egy pohár is.