Egy cikkben azt írták, hogy a legújabb képein 20 évre retusálták őt, ami eléggé kiverte nála a biztosítékot. Bíró Ica a Facebookon berzenkedett a történtek miatt.

Látom kétértelmű megjegyzésekkel írtok rólam, szúrja a szemeteket az a profi csapat által készített fotóm, amit a napokban posztoltam! Nincs szándékomban tagadni a koromat és nem akarok 20 évesekkel versengeni, annál is inkább, mert elveim szerint, nem bűn az életkor! Ha csinálok valamit, akkor viszont, igyekszem kihozni magamból a legjobbat, ez tapasztalat és szakmai rutin miatt, többé-kevésbé sikerülni is szokott! Megjegyzem, retusálatlan fotóimat is vállalom az oldalaimon van bőven belőlük...!

– írta a posztban Bíró Ica, aki szerint az említett profi csapat szóró eszközzel fújta fel rá a sminket, és már eleve az volt a cél, hogy művészi, nem pedig natúr képeken örökítsék meg őt.

Bíró Icáról egyébként bikinis fotók is készültek a Best magazin számára, és tök jól néz ki rajtuk. Ő is elégedett lehet velük, mert szabályosan agyonspammeli a Facebookot a képekkel.