Szóvivője is megerősítette, hogy Hayden Panettiere bejelentkezett egy klinikára, hogy szakértők segítségét kérje szülés utáni depressziója miatt – írja a US Weekly. A színésznőről nemrég derült ki, hogy lánya, Kaya 2014 decemberi születése óta levert. (A gyerek apja Vladimir Klicsko.)

Az előző hónapban egy beszélgetős tévéműsorban is beszélt a szülés utáni depresszióról, és arról, milyen sokféleképpen nyilvánulhat meg ez az állapot, például, hogy valaki bántani akarja a saját gyerekét, de vele ez nem fordult elő. „Másokkal igen. De nem is tudjuk, milyen széles spektrumon lehet megélni ezt az érzést. Erről muszáj beszélni. A nőknek meg kell tudniuk, hogy nincsenek egyedül, és tényleg meggyógyulnak.”

Panettiere az utóbbi időben főleg a Nashville című sorozatával volt elfoglalva, amelyben egy énekesnőt alakít – aki ugyancsak szülés utáni depresszióban szenved.

A színésznő mostanában a Twitteren sok képett tett ki saját magáról – az egyik mellé azt írta, hogy végre kezdi magát otthon érezni a saját bőrében.