Igen

Ez a Velvet valamennyire rendszeres hetilapszemléje, amelyben megnézzük, mit írt a Story, a Hot! és a Best magazin. Az előző részeket itt olvashatja el.

Story

Igazából elég lenne csak a magazin címlapjával foglalkozni: középen Gombos Edina és családja, akikre azt írták, hogy  „aggasztó hírek érkeznek a családról - Eltűntek Amerikában”. Ez nem igaz, onnan tudjuk, hogy Gombos kiírta a Facebookjára. Ez mondjuk még sosem akadályozott meg egy jó kis kétoldalas összeállítást, amely azzal kezdődik, hogy „nem akarunk rémeket látni, de olyan, mintha elnyelte volna őket a föld”, és úgy végződik, hogy „bárcsak mielőbb épségben, egészségben előkerülnének!”. A Story mindannyiunk új nagymamája.

Utána jön Rácz Gergő, aki azért érdemelte meg, hogy vele adják el a lapot, mert „10 évvel idősebb asszonyt szeret a 39 éves énekes”. Ez magyarra fordítva azt jelenti, hogy egy ember, aki majdnem negyven, olyan embert szeret, aki még nincs ötven, szóval ennél már meglepődtünk jobban is. További hírek, amelyektől senki sem fog a szívéhez kapni, ugyancsak a címlapról:

Gesztesi Károly nem megy orvoshoz.

Mi mondtuk, hogy a Story az új nagymama. De ez talán bővebb kifejtésre szorul: a színész szeret inni, ezért néha készítenek vele egy interjút arról, hogy alkoholista-e. Ez most is megtörtént, nem mond rá sem igent, sem nemet, csak azt, hogy szereti egy pohár pezsgővel indítani a napot. Olyankor „jólesik végignézni a házamon, az életemen, miközben a hűs nedű végigcsorog a torkomon. Jó érzés italozás közben szemlélni, mi mindent értem el. Szerintem sokat.”

További hírek: Hajdú Péter még mindig kívánja Sarka Katát, Sarka Kata még mindig kívánja Hajdú Pétert. Kovács Patrícia színésznő korábban együtt volt valakivel, aki most mással él együtt. Ahogy Kovács Patrícia is. Csepregi Éva felkészült az őszre, ami talán azt jelenti, hogy nem fog elfagyni. Benedek Tibor és Epres Panni nagyon szeretik egymást. Solti Ádám, a Barátok közt egyik szereplője együtt szeretne megöregedni a menyasszonyával, de „rettegünk a közös jövőtől”. Akkor talán ennyi legyen is elég.

Hot!

Címlapon Galambos Lajosné, aki itt kipixelezett fejjel ül férje ölében, csuklóján ránézésre egy életjobbító fehér szalag látható. Ha kíváncsiak az arcára, az Aktívos interjúját ajánljuk, amelyben playmate-nek sminkelték. Meg akkor is, ha bármi másra kíváncsiak, ugyanis a magazin állítások helyett olyan furmányos mondatszerkezetekkel operál, mint „de vajon ki is az a Lagzi Lajcsiként ismert Galambos Lajos? A példás családapa, az érzelmes trombitaművész, a sikeres televíziós műsorvezető? Vagy a dörzsölt üzletember, akinek a bíróságon meg kell védenie a becsületét?”. Igen, még mindig arról van szó, hogy Galambos előzetesben van, csalás gyanúja miatt.

Szklenár Gabriella, akit mindenki Baby Gabiként ismer a Baby Sistersből,  adott egy nagyon szomorú interjút, amelyből kiderül, hogy súlyos betegség után (két öklömnyi daganat volt a hasában, meg kellett műteni) kezdte a pályáját. Édesanyja ekkoriban titkolta előle, hogy súlyos beteg, így egy fellépésre sietve tudta meg, telefonon, hogy meghalt. Utána evészavarai lettek, hangulatjavító gyógyszereket szedett, végül Csernus Imre pszichiáter segített neki talpra állni. 

Egyebek: Szabó Zsófi igyekszik a szerelme kedvére tenni, Tóth Gabi boldog a szerelmével, és ugyanez igaz a nővérére, Tóth Verára is. Nyomják el azt az ásítást, mert Balázs Klárit megfeszesítették: rámentek a dekoltázsára ultrahanggal. Reméljük, hogy sok pénzt kap az ilyen promóciós anyagokért, mert ez a nő bármit megérdemel.

Best

Koncz Gábor van címlapon, ebből talán következtethetnek arra, milyen bombasztoriktól roskadozik a lap. A téma: szeretné még látni az unokája udvarlóit. Szóval maradjunk a rövid összefoglalásnál.

  • Majka és Bereczki Zoltán barátok.
  • Vámos Erika (műsorvezető, Több mint TestŐr) hamarosan New York és Budapest között fog ingázni, miközben várja, hogy véglegesítsék lánya örökbefogadását. 
  • Babaszéken pihent meg egy élelmes gyík.
  • Som-Balogh Edinának a lábai olyan hosszúak, hogy majdnem kilógnak az újságból.
  • Ferenc pápa nem Superman.

Ugye, hogy elég volt röviden?