Négy valóságshow-hősből válogathattak a férfiak egy szegedi szexorgián – tud­ta meg a Bors Répás Lajos prostiügye kapcsán. A kuncsaftok bármelyiküket magukhoz intették az est folyamán, hogy aztán egy szaunában vagy más félreeső helyeken szexeljenek velük.

Az ügyben tartott újabb tárgyalási napon tíz lányt idézett be a bíróság tanúként. Köztük volt az a hölgy is, aki nemrég még VV-szereplőként vált országosan ismertté. Hogy neki milyen szerepe lehet az ügyben, az egyelőre nem derült ki, hiszen ő, hasonlóan másik hét lányhoz, nem érkezett meg a bíróságra. 

„Persze, hogy nem jönnek, mert megalázó nekik ez az egész. Az események óta eltelt négy-öt év, sok lánynak lehet, hogy már családja, gyereke van, és rég felhagyott az efféle munkákkal, normális életet él. Ők nem prostituáltak, amit tettek, az ő döntésük volt, és mindezt diszkréten intézték” – vélekedett Répás Lajos.

A lap egy informátortól azt is megtudta, hogy egy szegedi szexorgián négy valóságshow-sztár volt a vendéglátók étlapján.

Három valóvilágos és a TV2 ÖsszeEsküvők című műsorának egy szereplője volt lent Szegeden. Medencés parti volt egy ismert hotelben. Az egyik lány ismerősöm, ő a rendőröknek azt mesélte el, hogy a medencés bulin a férfiak kedvükre inthették magukhoz őket az est folyamán. Egy szaunába vagy más félreeső helyre mentek velük, ahol szexuális kapcsolatot létesítettek velük. Hajnalban aztán a megbízójuk előtt mindenkinek be kellett számolnia, hány menetet teljesített az est folyamán, és ennek megfelelően számolták ki a pénzüket, amit ott helyben meg is kaptak. Az egyik VV-s lány, aki külön érkezett, a zsaruk­nak azt állította, ezen az estén ő nem szexelt pénzért, igaz, más eseteket már elismert a rendőröknek. Azokért 100-120 ezret kapott elmondá­sa szerint

– idézte fel a jól értesült forrás.