Eseménydúsan alakul a vasárnap a magyar celebek számára, akik a jelek szerint nem akarnak a tévé előtt kuksolni, hanem mindenféle érdekes dolgot csinálnak, és közben persze meg is örökítik magukat, vagy éppen az őket körülvevő világot. Válogattunk egy kicsit a mai termésből.

A Miss World Hungary tavalyi nyertese, Kulcsár Edina, aki már az Aktív műsorvezetője is, egy Instagramos posztban számolt be a kólával kapcsolatos viszonyáról. Ebből kiderül, hogy nem csípi az üdítőitalt, mert egészségtelennek tartja. Most viszont vétkezett egy kicsit, mégpedig abból a felismerésből fakadóan, hogy az ő neve volt ráírva a palackra.

Mi mar nyomjuk:)

tothgabi (@tothgabi) által közzétett fénykép,

Tóth Gabi számára sajnos a vasárnap is melóval telik. :( Már délelőtt megkezdte a felkészülést a Sztárban sztár esi adására.

*️ #googmorning #tata #oregto #nature #autumn #beautiful #photo #photo

Horváth Éva (@evahorvathofficial) által közzétett fénykép,

Horváth Éva viszont sokkal szerencsésebb helyzetben van, mert reggel egy nagyon szép helyen járt. A tatai Öreg-tónál, amiről a fent látható fotót készítette.

Első futóversenyem a gyerekeimmel!

Az egyfolytában csak edző Sarka Kata vasárnap sem tudott megmaradni a fenekén, és már a reggelt is testmozgással indította. Először vett részt egy futóversenyen a gyerekeivel közösen. A posztjából az is kiderül, hogy a sulijukért futottak, de nem ugyanannyit.