A Bors készített egy pompás összeállítást azokról a hazai celebekről, akiknek már volt részük harmadik típusú találkozásban. A cikk szerint Pataky Attila és az idegenek szinte már olyan kapcsolatban vannak egymással, hogy akár kávézni is áthívhatná őket. Az Edda frontemberének egyébként nem is sima űrlényekkel akadt dolga, hanem három méter magas fénylényekkel, és az egyikük megsimogatta belülről.

  • Havas Henrik alapvetően nem hisz az ufókban, de 2012 áprilisában egy vérnarancsszínű valamit látott lebegni Kisoroszi felett. Elmondása alapján először holdsarló alakja volt, aztán meg egy „S” betűvé alakult, és olyan lassan mozgott, mint egy tolató autó.
  • Tatár Csilla 2011 augusztusában a Mokka adásában beszélt arról, hogy mi történt vele az István-napi tűzijáték után. Hat aktívos kollégájával volt az erkélyen, amikor kiszúrtak egy hatalmas, világító gömböt, ami nagyon gyorsan ment fel és le, jobbra, balra.
  • Boros Lajos 2008 májusában a kivilágított Lánchidat fotózta, aztán kirakta a képeket a Bumeráng internetes oldalára. Ott vette észre valaki, hogy az egyiken van valami fura. Azt végül Boros Lajos sem tudta eldönteni, hogy UFO volt-e, vagy csak egy bizarr fényjelenség.
  • Bíró Ica évekkel ezelőtt a Rákóczi úton tartott hazafelé, amikor meglátta, hogy megjelenik az égbolton egy nagyon fényes gömb, ami először egy helyben állt, majd cikcakkozni kezdett, és ezt többször is megismételte.