Eddig nem érdekelt soha, hogy egy külföldi szerverről működtetett kamuoldalon mik jelennek meg, mert egyszerűen annyi ilyen van, hogy nem lattam értelmét annak, hogy felvegyem ezekkel a harcot! Egy volt pornós gazember, létrehozott több portált is, melyekben valódi portálok nevei szerepelnek, egyéb kiegészítéssel. Persze az összes kamuoldal! Viszont az elmúlt napokban többen is megosztottak a Facebookon egy bizonyos titkos listát amin én és a férjem is rajta vagyunk. Természetesen semmi alapja nincs a listának! Velem összefüggésbe sosem lehetett hozni semmi hasonlót. 19 éves korom óta vagyok a férjemmel, van 2 csodaszép gyerekünk, és boldog házasságban élünk. Az pedig, hogy egy mindenki által gyűlölt volt férfipornós mit ír egy ismert újságíró nevét, és az egyik legismertebb bulvárlap nevét ellopva nemcsak arcpirító gyalázat, hanem bűncselekmény is! Meddig lehet ezt büntetlenül elkövetni??! Meddig tűri a jog, hogy külföldi szerverek mögé bújva, mocskos gazemberek soroztos bűncselekményeket kövessenek el?? Bízom benne, hogy hamarosan rács mögé kerül!

–borult ki Sarka Kata a Facebookon, mi meg gyorsan megkérdeztük, hogy mégis mi történt. Hajdú Péter felesége a Velvetnek elmondta, hogy

egy kamuoldal kamucikkében konkrétan prostinak nevezték,

és férjét, Hajdú Pétert is meggyanúsították azzal, hogy igénybe vette prostituáltak szolgáltatásait.

Évek óta van ez van, és már mindenkit megalázott, akit csak lehet. De ez most csak azért háborított fel, mert az én nevem soha nem volt összefüggésben semmi ilyesmivel. Rólam már tényleg mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy kurva vagyok, vagy voltam. Hiszen 19 éves korom óta a férjemmel vagyok. [...] Ja és ott van ezen a listán a férjem neve is, hogy igénybe vette kurvák szolgáltatásait, amivel nyilván rám céloznak. Annyira alja, mocsok szemétláda ez az egész, mert az átlagember félreérti, hogy ez melyik oldal, mivel hasonló a neve az eredetihez, és ezért terjed a cikk, mert hihetőnek gondolják.

Sarka Kata hozzátette még, hogy évekkel ezelőtt egy hasonló kamuhír miatt már tettek jogi lépéseket az oldal ellen, de kiderült, hogy ezt a weboldal-hálózatot egy külföldi szerverről működtetik, ami azt jelenti, hogy semmi esélyük sincs ellene.