Amber Rose teljesen meztelenre vetkőzött a GQ magazin kedvéért, de persze trükkösen csinálta a dolgot, igazából semmit sem mutat magából. A képeket ide kattintva nézheti meg. A vetkőzés mellett az új könyvét népszerűsítendő hosszú interjút is adott a lapnak, amiből többek között az is kiderül, mennyire kell gazdagnak lenni ahhoz, hogy Amber Rose járjon valakivel.

"Van saját házam. Van egy Ferrarim. Van egy Jeepem. Van egy Cadillac Escalade-em. Van két Can-Amem (egyfajta menő quad - a ford.). Van egy gyönyörű fiam, két asszisztensem, ügyvédeim, üzleti tanácsadóim, menedzsmentem, és hozzáférek gyakorlatilag bármihez, amit akarok. Ez eléggé meg tud félemlíteni egy férfit. Olyannal érzem jól magam, aki tudja tartani velem ezt a szintet" - mondta.

A GQ cikke után egyébként eléggé berágott a lapra, mert abban úgy definiálták, ahogy a legtöbben emlékeznek rá: Kanye West exeként. Rose azt írta Instagramon, hogy sokkal több ennél a jelzőnél, és hogy a cikkben is beszélt olyan dolgokról, mint például a feminizmus, miért alacsonyítják le arra a szintre, hogy valakinek az exe.