Samantha Fox saját bőrén tapasztalhatta milyen az, amikor egy karrier leáldozóban van és már a fapados járatokon sem részesül speciális elbánásmódban. A Touch Me című sláger előadója Wizzairrel ment volna Londonból Vilniusba, de addig kötözködött részegen az utaskísérőkkel, hogy nem engedték fel a gépre.

Az egész egy teljesen átlagos lutoni balhénak indult, a kézipoggyásza mérete miatt a helyszínen 30 font, vagyis 13 ezer forint pluszdíjat kellett fizetni. Ettől már felidegesítette magát, aztán jött a végső kiborulás, mikor együtt kellett várakoznia a pórnéppel. 

Nekem nem kellene ezekkel az emberekkel sorban állnom!

- balhézott tovább az énekesnő, akit végül nem is engedtek fel a gépre. Talán féltek attól, hogy mi történik ha rájön, hogy szendvicset sem kap ingyen és még idegenek is mellé ülnek. A Wizzair szóvivője szerint Fox részeg volt és olyan állapotba került, ami a repülésbiztonságot is veszélyeztette volna. Ezzel szemben Fox managere azt mondta, hogy természetesen szó sincs részegségről, egyszerűen felidegesítette magát az énekesnő azon, hogy hiába vett elsőbbségi beszállást, mégis egyszerre kellett volna a géphez mennie a többi utassal. Végül egy későbbi géppel el tudott utazni további atrocitások nélkül és a koncert sem maradt el.