Frissítés

A Blikk azt írja, Bodnár holttestét egy barátja lakásán találták meg. Halála előtt céltalanul kóborolt az éjszakában, ideje nagy részében a Deák téri metróaluljáróban utcazenélt.

A Fókusz október 27-ei riportjából kiderült, hogy az RTL Klubot a néhai ifj. Bodnár Attila egyik barátja, emailben értesítette a 39 éves férfi haláláról – de ennél többet ők sem tudhatnak. Mindezt azért gondoljuk, mert a néhány perces műsorszámban gyakorlatilag

nem mondtak semmit,

de ami elhangzott, az is rettentően szomorú volt.

Bodnárt az X-Faktor felfedezettjének minősítették – az utcazenélésből élő férfi ezt azzal érdemelte ki, hogy öt évvel ezelőtt jelentkezett a műsorba, és néhányszor továbbjutott, de nem került be az élő műsorba. „Éneklés közben látszott rajta, hogy szenved” – emlékeztek rá vissza jó ízléssel.

Kitértek Bodnár rendezetlen családi viszonyaira is, ami alatt azt kell érteni, hogy édesapja első házasságából született, vele nemigen tartotta a kapcsolatot. A tévés szereplése után egy ideig együtt dolgoztak, de alighanem elkerülte a koprodukciót a remélt siker, és 2011-ben szétváltak útjaik. A riportból ez mondjuk nem derült ki, ehelyett megnézhettük, hogyan találtak egymásra apa és fia annak idején, a Fókusz kamerái előtt. Utóbbi éveiről csak annyit lehet tudni, hogy utcazenéléssel foglalkozott.

Családjától távol, anyagi nehézségek között, betegségek után érte a halál. Emlékét remélhetőleg többször nem bolygatják.