Hamilton vasárnap megnyerte a harmadik vb-címét, de ettől még messze nem ő a legnépszerűbb Forma1-es pilóta vagy celeb. Mert látszik, hogy az akar lenni, egy celebsportoló, aki mindenhol ott van. A Telegraph szedett össze pár indokot, miért utálják annyian Hamiltont, meg szerencsére nekünk is van pár tippünk. A cover természetesen egy ok a sok közül. Áprilisban locsolt le egy szegény hostesst

A pozitívumai közé tartozik, hogy rengeteget jótékonykodik. A UNICEF nagykövete, sokszor adja az arcát jótékonysági kampányokhoz. De így ennyi. A sapkadobálást már nem tudja magáról lemosni. Az Amerikai Nagydíj után dobta Nico Rosberg felé a dobogón viselendő sapkát. Mondjuk úgy, hozzávágta. Rosberg pedig szépen visszaküldte. Láthatóan nem túl népszerű a versenytársai között. 

Sokaknak azért ellenszenves, mert az egy dolog, hogy a szupergazdagok között él vígan Monacóban, de szülővárosáról, Stevanage-ról nem beszél túl elismerően, ami a helyieknek nyilván rosszul esik. Sokan úgy érzik, teljesen elfelejtette, honnan jött. 

Ízlése nem sok van. És ez már így marad. A frizura Hamilton egyik vesszőparipája. Annyira próbálkozik, csak nem jön össze. Az ananászt képtelen eltávolítani a feje tetejéről, a szőkeség csak a ráadás.

Red carpet swag! #MOTY #GQAwards @BritishGQ

A photo posted by Lewis Hamilton (@lewishamilton) on

A pilóták között ő a legnagyobb celeb, m indenhol ott van . Az Instáján lelkesen dokumentál, ha valaki lemaradt volna, hogy mondjuk találkozott Jack Nicholsonnal. 

What an honour to hang with the incredible and legendary, Jack Nicholson!!

A photo posted by Lewis Hamilton (@lewishamilton) on

És végül: zenei karrierre vágyik. Állítólag Jay Z-vel már megbeszélte, hogy itt az idő, fel kéne ülni a hip-hop vonatra. Azért óvatosan. Bár ki tudja, lehet, hogy jól áll neki a rap.