A Velvet archívuma érdekesebb olvasmány, mint gondolná – visszakerestünk a régi cikkek között 10 darab, jelenleg nagyon híresnek számító személy legelső említéséig. Az ön feladata azt megtippelni, hogy melyikükről melyik évben volt szó először a Velveten.

Ebben a kvízben 10 olyan embert mutatunk, 5 magyart és 5 külföldit, akik most a leghíresebb hazai, illetve nemzetközi celebek közé tartoznak. De gondoljunk csak vissza azokra az időkre, amikor még senki nem is hallott róluk! ...azaz pontosan mikorra is?

A kérdés azonban nem az, hogy az illető hazájában, szakmai körökben vagy világszerte mikor lett híres vagy (el)ismert, ez ugyanis gyakran egyáltalán nem egyértelmű. Még csak nem is az, hogy mikor szerepeltek először tévéműsorban. Hanem az, hogy kit mikor említettünk először név szerint egy posztban vagy cikkben a Velveten, úgyhogy a kérdés mindig ennek a dátumára vonatkozik: mikor volt először, hogy a Velvet szerkesztőségében úgy ítéltük meg, hogy az adott személy esetleg érdekelheti a magyar olvasókat?

Nem könnyű a feladat, főleg mivel kevés időt hagyunk önnek, hogy ne legyen ideje rákeresni, hanem muszáj legyen az első tippjét hasból bejelölni. Viszont a végén akkor is megajándékozzuk önt remek régi linkekkel, ha egy jó választ sem talál el, szóval jó kattintgatást kívánunk! Na, ön szerint melyik celeb mióta híres?

Ebben a kvízben arra tippelgethet, hogy melyik manapság pörgő celebről hányban írtunk először. Nem lesz könnyű!

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »