Viszonylag ritkán adatik meg, hogy egy nettó menő magyar vörösszőnyeges eseményre tudunk elmenni, de a héten volt egy ilyen. Az Aranyélet című, hazai gyártású sorozattól kicsit az az érzésünk, hogy bár finn minta alapján készült, azért egy kicsit a magyar Breaking Bad is szánják, de mondjuk ennél jobb hivatkozási pontot el se tudnánk képzelni.

A premier se volt kínos semmilyen szinten, és ennél többet kívánni Magyarországon tényleg túlzás, de a csütörtök esti eseményen ráadásul még sztárnak kinéző sztárok is voltak, úgyhogy nem ússza meg senki, még a heti trendet is ebből a rendezvényből toljuk, kiemelve a hét legjobban öltözött női résztvevőt. Ön szerint ki volt a legszebb?

Ónodi Eszter

Ónodi Eszterrel kell kezdenünk, tekintve, hogy ő a sorozat női főszereplője, valamint hogy ő egyben generációjának egyik legfontosabb filmszínésznője is. Ő bizonyára tudatosan próbál mindig egy kicsit szembemenni az elvárásokkal, vagy legalábbis valami újat, különlegeset vagy váratlant mutatni – ezúttal például klasszikus estélyi helyett egy sötétkék overál volt rajta, arany kiegészítőkkel. Meg egy fél (mű)menyéttel a vállán.

Döbrösi Laura

Döbrösi Laura még csak 22 éves, az új sorozat nézőinek esetleg a Társas Játékból vagy az Egynyári kalandból lesz majd ismerős. Az ő ruhájában is megjelent az arany szín, ez feltehetőleg nála is a sorozat címére való utalás. Döbrösi Laura egy szimmetrikus mintával ellátott klepetust viselt a ruhája fölött, nekünk a vörös táska kicsit kilógott az összképből, de nyilván azért esett rá a választás, mert van rajta egy-két arany betét.

Farkas Franciska

Farkas Franciska és Döbrösi Laura barátnőket alakítanak az Aranyéletben, de a premierre nagyon eltérő stílusban öltöztek fel. Döbrösi Laura szinte hippis volt abban a nagy klepetusban, míg Farkas Franciska szigorúan szexi volt, kizárólag feketébe és fémbe öltözve. Nagyon elegáns tud lenni a fekete, csak sajna általában egy kicsit uncsi, hiszen itthon is rengetegen választják a sötétet, amint azt a következő pár bekezdésben látni fogjuk.

Dobó Kata

Dobó Kata is csupafeketében volt például, csak a hajszíne vitt élénkséget a külsejébe. Nála az izgalmat ezen kívül a különleges fazon volt hivatott garantálni, meg a még különlegesebb, fekete-fehér rojtminta a szoknyája alján. Az arany színe nála szintén meg-megcsillant a kiegészítőkön, a táskán és az alkarvédőnek is beillő karkötőn.

Csobot Adél

Csobot Adél azért került be rögtön a hírekbe ezután az esemény után, mert most jelent meg először ilyen nyilvános rendezvényen azóta, hogy lehet tudni, hogy terhes, és tényleg, egy kicsit már látszott is rajta. De természetesen nem volt egyáltalán kismamásan felöltözve, hanem ő is a csupafeketét választotta megoldásnak aznap estére, csak ő csipkés verzióban, szintén aranyfényű kiegészítőkkel kombinálva.

Pokorny Lia

A negyedik csakfekete szettet pedig Pokorny Liának köszönhetjük, ő még az arany kiegészítőkről is lemondott, van viszont két nagy, bordó fülbevalója. De azon kívül mindene visszafogott és elegáns és fekete. Az átlátszó blúz alatt egy testhezálló, ujjatlan felsőt viselt, de a legérdekesebb a nyakba kötött kendő, ami egy kicsit művésznős irányba viszi el ezt az összeállítást – ez valószínűleg nagyon jól jött.

Nagy Réka

Ki volt a legszebb?

Általában hat személy szokott szerepelni a heti trendben, de Nagy Rékát most semmiképpen sem hagyhatjuk ki, ha már egyszer gondolt egy merészet és színesben ment el a premierre.

Ha az volt a célja, hogy kicsit kiemelkedjen a többiek közül, akkor remekül bejött a számítása annak ellenére, hogy a modell alakját ez a ruha inkább rejti, mint megmutatja. De ezt legalább bordó színben teszi, néhány helyen sejtelmesen átlátszó anyaggal.

A szadó-mazó szandál valószínűleg direkt kontraszt akar lenni a lágy esésű ruhához képest, és kiszúrtunk egy arany kiegészítőt nála is: jó nagy karikafülbevalót viselt.

Ha még nem kattintott volna egyik képre se, most tegye meg, mert a fotóösszeállításban több kép is van, mint amennyit itt láthat! Aztán pedig, kérjük, szavazzon a kedvencére!