Úgy néz ki, tényleg nem kell sajnálnunk Gwen Stefanit, aki ugyan válófélben van a férjétől, de úgy néz ki, máris van új pasija. Ennyit a megtört szívekről.

Egy ideje már írják az amerikai pletykalapok, hogy Stefani és Blake Shelton (countryzenész, a Voice zsűritagja) között lehet valami, de mindketten azt mondták, kollegiális-baráti viszonyuk van csak. Most viszont az E! News szerzett néhány képet Adam Levine (zenész, szintén voice-zsűritag) Halloween-bulijáról, amelyen Stefani és Shelton ölelkeznek. Illetve Shelton fogja Stefani fenekét.

A képeket itt láthatja, de mivel jelmezes emberek láthatók rajta, rendkívül rossz fényviszonyok között, ezért ne várjon tőlük sokat. Ha az ilyesmi elég is önnek, akkor tessék, nekünk is van a párról két exkluzív felvételünk: itt táncolnak ugyanennek a fának a tövében

itt pedig csókolóznak, láthatóan nagyon szerelmesek.

A lap azt írja, hogy az egész hétvégét együtt töltötték: pénteken George Clooney partijában jelentek meg egyszerre, és ugyancsak egyszerre távoztak – bár külön kocsival. Aztán valahogy mindketten Jared Leto buliján kötöttek ki, ahol kézenfogva lézengtek, ténferegtek órákon át. Együtt távoztak.

Állítólag mostanában sok időt töltenek együtt, és egymásnál is, de még nem akarnak nyilatkozni kapcsolatuk mineműségéről, mert ők maguk sincsenek azzal tisztában. Mindketten idén jelentettékbe válásukat, és egyikük sajtósa sem reagált a róluk szóló hírekre.