Sebestyén Balázst megkereste egy hajóértékesítő cég, hogy legyen a vállalatuk arca, ő pedig lett is. A rádióban sokat emlegette, hogy mennyire szereti a vizet és a hajókat, így a cég számára egyértelmű lépés volt, hogy az RTL Klub műsorvezetőjét  kérjék fel arra, hogy népszerűsítse őket. Ehhez persze egy hajót is kapott.

Az mondjuk kérdés, hogy ajándékba kapta, vagy fizetett érte, vagy egy évben csak egyszer szállhat fel rá és azt is csak lábujjhegyen (erre a kérdésünkre nem kaptunk választ), mindenesetre a cég Facebook-oldalán lévő infók bizonyítják, hogy a hajó a napokban vízre került, és Balázs ki is próbálta azonnal. Így tél előtt öt perccel nem túl üdvös dolog ilyen szórakozásba kezdeni, legközelebb ugyanis csak tavasz környékén bocsájtható vízre a Glastron GTS 225, ami amúgy nem egy kispályás csónakocska. Szakértőnk szerint, és persze ez felszereltségtől függ, a csónaknak átlagosan 40.000 dollár, azaz több mint 11 millió forint körül mozog az ára, szóval a műsorvezető, akárhogy is, elég jó üzletet csinált.

Sebestyén Balázs a Velvetnek elmondta, hogy mivel szerinte az ott lakók és a nyaralók elleni vétek a Balatonon való motorcsónakázás, a Tiszára és a Dunára tervez majd kihajózni, persze, ha úgy adódik, családosan.

Odavagyok a vízi sportokért, szeretek evezni, vitorlásvizsgát szereztem Balatonfüreden, sőt, engedélyem van arra, hogy kisgéphajót, azaz motorcsónakot is vezethetek.

- tette hozzá a műsorvezető.