Amióta kijött az új Rolling Stone magazin, az amerikai sajtó azon ájuldozik, hogy Adele, a címlaplány, smink nélkül állt modellt a borítóhoz. Hazudnak. Nézzék meg maguknak!

Ha máshol nem, a száján és a szempilláján van festék. És ezzel nincs is semmi baj, több millió ember fogja látni róla ezt a képet, de ne tegyünk már úgy, mintha így ébredt volna, csak azért, mert nincs olyan vastagon levakolva, mint minden más címlapnő.

Ugyanakkor a fotónál jóval izgalmasabb, amiket mondott. A címlap mellé adott interjúból a következő érdekességeket emelnénk ki.

  • 2011-ben jelent meg az előző albuma (21), és most azt érzi, tényleg túl lassan készült el a folytatással. Úgy érzi, valahogy eltávolodott a zenétől, nem tudja, mi megy mostanában. Viszont szereti FKA Twigst, az Alabama Shakest, és volt Kanye West glastonburys koncertjén. Nagyon várja Frank Ocean új lemezét.
  • A járókelők nem ismerik meg, főleg, mert a magánéletében nem úgy öltözik, mint a színpadon (most nyilván hanyattestek a meglepetéstől), és egy Minivel jár. „Talán ha mindig fullosan, belőtt hajjal és erős sminkkel lépnék utcára.” Ehhez képest az interjú készítésekor egy kék kötött pulóver, egy fekete macskanadrág és fehér converse volt rajta. 
  • 27 éves. Azért 25 lett a lemeze címe, mert akkor kezdett dolgozni rajta.
  • Fél év telt el a Hello versszakai és refrénjének megírása között. A dal neki főleg arról szól, hogyan vált felnőtté, és hogyan vált önazonossá a mostani magával.
  • Turnézni egyelőre nem tervez, tévés fellépéseket viszont igen. 
  • „A karrierem nem az életem. A hobbim.” Arra vágyik, hogy kiadja a lemezét, egy ideig odafigyeljenek rá, aztán visszamehessen a magánéletével foglalkozni. A menedzsere szerint nagyjából hússzor fog ez a kör megismétlődni. 
  • „Azt hiszik rólam, hogy utálok híres lenni. Pedig nem. Nagyon félek tőle, szerintem nagyon veszélyes, és nagyon könnyen magával ragad.” Félelme egyik oka, hogy látta, ahogy Amy Winehouse-t lassan tönkreteszi mindaz, ami a hírnevével járt (noha csak néhányszor találkoztak). Hírességek közelében a mai napig nagyon zavarban van, és amikor Stevie Nicksszel találkozhatott, elpityeredett. „Mindig arra számítok, hogy ki fognak hajítani. Vagy kiderül, hogy ez valami kandi kamerás műsor. És valaki mindjárt visszaküld Tottenhambe.”
  • Gyereke apja, Simon Konecki egy 41 éves befektetési bankár, nagyon boldogok együtt, és mindenben támogatja. De még nem merte az egész lemezt megmutatni neki, mert fél, mit szólna hozzá. „Amihez férfinek kell lennie a talpán, mert nagyon sikeres vagyok. Az előző fiúm kellemetlenül érezte magát a sikeremtől és attól, hogy rengeteg emberrel  kell rajtam osztoznia.”  
  •  A gyereke miatt leszokott a cigiről, és már hetente összesen egy pohár italt fogyaszt el. Utóbbihoz hozzátartozik, hogy szerinte szülőként sokkal durvább a másnap, és a gyerek is megérzi, direkt szadizza a szülőt.
  • Jár edzeni és igyekszik visszafogni a szénhidrát-fogyasztást, de nem azért, hogy sovány legyen, hanem hogy jobb legyen . Az edzésterve? „Főleg nyögök.”
  • Ha olyan szupibarátnő-közösséget alapítana, mint Taylor Swift, akkor szeretné, ha Rihanna benne lenne. 
  • Lelkiismeret-furdalása van, amikor távol van a gyerekétől, de már nagyon vágyik visszatérni. 
  • Az új lemeze dalairól először a producere, menedzsere azt mondta, hogy cukik, de nincs bennük mélység, és egészen olyan, mintha más előadók számai lennének. Rosszul esett neki, úgyhogy elölről kezdte.  

A többit tényleg olvassák el maguknak, ez a világ leghosszabb interjúja.