Péntek este Las Vegasban volt a hét egyik legjobb amerikai celebeseménye. Az 1987 óta létező Soul Train Awards nevű díjkiosztó idei állomásáról van szó, és igen, fekete zenék és tévéműsorok itthon nem túl ismert előadóiról lesz most szó, de ne kattintson el akkor se, ha nem szereti ezt a stílust, megígérjük, hogy lesz mit nézni!

A résztvevő művésznők zöme ugyanis dekoltázsra gyúrt ezen az estén, de egyikük annyira, hogy kilátszott a mellbimbója. Nem mondjuk el előre, hogy melyikük, végig kell lapoznia a képösszeállítást ahhoz, hogy megtudja. De az izgalmas fotókon kívül persze egy szavazógépet is talál alul, mert ez a heti trend, ezért megmondhatja, hogy ön szerint a hat nő közül ki nézett ki a legjobban. Kíváncsian várjuk, hogy az nyer-e majd, aki villantott.

Jill Scott

Jill Scott pontosan az, aminek kinéz: egy elképesztő termetű fekete énekesnő, a testéhez pontosan passzoló, hatalmas hanggal. Abszurdba hajló, hogy mekkora melle van a művésznőnek, kisfia alig fért el a széken tőlük. Szóval Jill Scott ha akarná, se tudná rejtegetni a kebleit, úgyhogy nem is akarja, hanem egy elég erős dekoltázsban érkezett a gálára, de aztán egy másik szerelésben vett részt magában a műsorban. Vajon kilátszott több is, mint szerette volna? Ha már elmúlt 18 éves és a képre kattint, megnézheti!

Vivian Green

Vivian Green egy énekesnő, meglepően rövid hajjal és sokkolóan nagy karikafülbevalókkal. Kicsit a '90-es évek végét idézi ez a szett, akkor mentek ezek a köldöknél összefogott kardigánok-klepetusok, amik alá melltartót kellett venni. Vagy ha pontosan ezek nem is, a hasvillantás mindenképpen abban a korszakban számított menőnek – na de a mellvillantás? Vivian Green felsője nem teljesen maradt a helyén a vörös szőnyegen, kattintson a képre és nézze meg, hogy történt-e baj!

Naturi Naughton

Ez a furcsa nevű nő mindent tud: énekel, rappel, színészkedik. Na és persze felöltözni is nagyon jól tud, ezen az estén egy elképesztően elegáns, piros ruha volt rajta, fekete kiegészítőkkel. A fekete nőket kritizálni szokták azért, hogy nem merik bevállalni természetesen göndör hajukat, és ez ezúttal Naturi Naughtonra is igaz, aki lenyalt hajjal, kivasalt copffal érkezett a gálára. A lófarok természetesen vendéghaj, de ettől még remekül passzol ehhez a szetthez.

Kat Graham

Kat Graham is énekel, ha éppen úgy adódik, de ő arról a leghíresebb, hogy az első évadtól kezdve szerepel a Vámpírnaplókban. Talán látszik is rajta valamennyire, de ő csak édesapja oldaláról afro-afrikai származású, mégis ő volt az egyetlen eközül a hat nő közül, aki bevállalta a nagy, göndör hajat – bár ez sem egy klasszikus afrofrizura. De mondjuk ettől még remekül néz ki, főleg ezzel a borzasztóan szélesre dekoltált zöld ruhával, aminek szinte hosszabb az ujja, mint a szoknyarésze.

V. Bozeman

Az ő teljes neve Veronika Bozeman, és ő az Empire című zenés sorozatból ismerhető. Ha Vivian Green rövid haján meglepődtünk, akkor most mit mondjunk egy kopasz nőre? Hát azt mondjuk, hogy nagyon merész és egzotikus, hogy ezt bevállalta, de a ruhája se semmi. Ez a vörös estélyi hatalmas uszállyal rendelkezik, de közben elöl átlátszó, szóval kifejezetten combvillantásra tervezték. V. Bozeman teljes erőbedobással pózolt benne a fotósoknak.

Omarosa

Ki nézett ki a legjobban?

És a végére egy realitysztár maradt, akinek csak egy neve van: Omarosa. Illetve természetesen van neki több neve is, azok, hogy Omarose Onee Manigault, de ezek közül csak az elsőnek egy variációját használja.

A 41 évével ő a legidősebb a hat nő közül, de ő se szívbajos, ha merészen dekoltált ruhákról van szó – igaz, nála inkább oldalról fenyegetett veszély, mint szemből. Ez a ruha kábé olyan fazonú, mint amiket Jessica Rabbit hord a rajzfilmben, csak Omarosa az ezüstöt választotta erre az estére.

Nem túl valószínű, hogy bárki is elolvasott volna ennyi betűt anélkül, hogy rákattintott volna a fotókra, mindenesetre ha ön még nem látta volna őket, most már tényleg klikkeljen, mert szöveg nincs több. Nézze meg a fotókat, találja meg a villantást, aztán szavazzon a kedvencére! Köszönjük.