Egyelőre nem lehet tudni, hogy továbbjut-e Király Viktor a Voice következő körébe, de annyi biztos, hogy a zsűri megint odavolt a teljesítményéért. A műsorban Lisa Stansfield All around the world című dalát adta elő, produkciója után méltatta Adam Levine, aki kiemelte, hogy nagyon büszke egykori versenyzőjére. Gwen Stefani természetesen le volt nyűgözve Király előadásától, Blake Shelton pedig megjegyezte, hogy Stefani csapata jobb, mint Levine-é. 

Az előzetes kisvideóban pedig azt lehet megnézni, ahogyan Király megtanítja Stefaninak magyarul, hogy "Szeretlek!", sőt még Hajdú Péter is  szerephez jutott a bejátszásban. 

A szavazás még nem zárult le, az iTunes-on és az applikáción keresztül lehet szavazni az énekesre az USA területéről. Király Viktor természetesen teljes lázban ég, bár a sajtó és a rajongók szerint nem kell izgulnia. Szerdán lesz eredményhirdetés, addig marad az izgalom. 

Ha ha that's me on tv;-) so once again I am so happy to have performed tonight on #VoicePlayoffs please help me get to...

Szerző: Viktor Király2015. november 9.