Kisregény hosszúságú interjút készített Jennifer Lawrence-szel a Vogue, mindenkinek érdemes elolvasnia, akinek van rá ideje, mert elég jól kirajzolódik belőle, hogy miért rajonganak annyian a színésznőért, és miért gondolják sokan azt, hogy a most 25 éves Lawrence lesz Hollywood következő, óriási csillaga, akihez hasonlót évtizedek óta nem láttak.

Azért kiemelnénk néhány részletet az alapvetően Lawrence házában készült interjúból, mert nagyon szórakoztató, ahogy a színésznő folyamatosan a maga kárára viccelődik.

A hálószobáját és benne a franciaágyat egy pohár borral a kezében például így mutatja be.

„Ééés, igen, itt történik a varázslat! Nem, igazából szó szerint semmiféle varázslat nem történik itt. Igyunk arra, hogy visszanő a szűzhártyám!”

Az alapvetően könnyed hangulatú interjúban Lawrence a maga vicceskedő módján beszélt a magánéletéről is, vagyis annak a hiányáról, meg arról, hogy az ismertsége rányomja a bélyegét az ismerkedési esélyeire.

„Sose hív el senki randizni. Egyedül töltöm a szombat estéimet. A pasik nagyon gonoszak velem. Tudom, hogy arról van szó, hogy dominálni szeretnének fölöttem, de ezzel fájdalmat okoznak. Én olyan lány vagyok, aki csak azt szeretné, hogy legyenek velem kedvesek. Egyenes vagyok, mint a nyíl. Úgy érzem, hogy olyan pasival kell találkoznom, aki, és most ne értsd rosszul, Bagdadban él vagy öt éve, és fogalma sincs róla, hogy ki vagyok.”

Az interjú későbbi részében kifejti, hogy nagyon szeretne családot, meg házasságot, pláne, hogy a legközelebbi barátnői mind mostanában házasodnak, úgyhogy eléggé érzi magán a nyomást.

„Alig várom, hogy megházasodjak! Úgy érzem, hogy ha megtalálom azt az embert, akivel le akarom élni az életemet, akivel gyerekeket szeretnék, akkor azt a kapcsolatot biztosan nem fogom elcseszni. De azért nem fogadnék rá nagyobb összegben”

Az interjú egyébként azután készült, hogy a színésznőnek volt némi szabadideje Az éhezők viadala premierkörútja előtt, úgyhogy pár hétig pihenhetett.

Amikor a pólóban, farmerben, egy pohár piával a kezében sétálgató színésznőtől megkérdezte az újságíró, hogy mivel töltötte az elmúlt heteket, akkor a következőt válaszolta.

„Pontosan ezzel. Lógtam a haverokkal. Boroztam. Van egy csomó barátom, akik nagyon közel laknak, hál' Istennek! És összebarátkoztam Milával [Kunis] és Ashtonnal [Kutcher] is, akik két házzal odébb laknak. Iszonyú jó fejek! Csak úgy, meghívás nélkül járkálok át hozzájuk. Valószínűleg mostanra eléggé unhatják már a fejem.”