Nyugi, jó helyen jár

Ez a hetilapszemle. Itt van még ilyen.

Hot!

Címlapon Stohl András, aki valószínűleg annyira nem jár össze illetlenkedni Szorcsik H. Viktóriával, hogy a következőt írták rájuk: „Azt beszélik: Szorcsik H. Viki elcsavarta a fejét!”. Szorcsik egyébként egy mikro-mellbimbóudvar-villantással kedveskedik az olvasóknak. A lapon belül kiderül, hogy a Válótársak című sorozathoz forgattak „erotikusan túlfűtött” jeleneteket, amelyek munka után sms-ezgetéssé fajultak. Egy informátor szerint ezek erotikus tartalmúak, az érintettek szerint meg nem. Nesze semmi, fogd meg jól.

Ennél közelebb áll a valósághoz a „Levetkőztek az Éjjel-nappal Budapest bombázói” című anyag, már amennyiben bugyis nők szerepelnek a kétoldalas összeállításban. Azt, hogy mennyire bombázók, mindenki maga döntse el, viszont a nevük biztosan nem Evelin, Karola, Barbi és Bori, ugyanakkor ránézésre valamilyen szponzor-wellness-szállóban dögösködnek mindahányan. Megosztják csábítási tippjeiket és preferenciáikat, „Karola” szerint „egy kis műszőrme, műmell, műhaj, műszempilla, annak a rebegtetése, és már célt is értünk”. „Bori” csak akkor hord harisnyakötőt, ha takarítónőnek öltözik, a cikk további ismertetésétől eltekintünk.

Doszpot Péter két oldalon keresztül idillezik három lányával. A fotók mellé komponált szövegből a következők derültek ki:

  • „Tizenöt éve szögre akasztotta a fegyverét”, ez kicsit balesetveszélyesen hangzik.
  • A lakása ablaka a Teve utcai rendőrpalotára néz.
  • Egy biztosítási csalásokat felderítő cégnél dolgozik.
  • Sír a meghatottságtól, ha a lányait táncolni látja.

Lagzi Lajcsi még a börtönből is reklámarc! Mielőtt bevitték volna, egy fogyasztószer-szerűséget reklámozott. Úgy látszik, még köti a szerződése, mert ez a keretes írás is szerepel a cikkben: „Galambos Lajos laktózérzékenysége és az emésztését segítő XXX-kúrája* komoly feladat elé állítja a börtönkonyha dolgozóit. Bár állandó orvosi felügyelet alatt áll, az elmúlt másfél hónap alatt  csak tizenkétszer kapott olyan ételt, ami megfelel a kúrának. Nyolc kilót fogyott, de szerinte a speciális étrend-kiegészítők segítenek abban, hogy szellemileg és fizikailag is jól érezze magát.”

* Itt egy terméknevet hagytunk ki.

Egyebek: Király Viktornak van még egy testvére. Gesztesi Károly mégsem vonul vissza. Janicsák Vecának lánya lesz. 

Story

„Fásy Ádám dobta fel Lagzi Lajcsit?” - teszi fel a kérdést a lap a címoldalon. Válasszal a cikk eleje szolgál. „A híres trombitás börtönben fogja tölteni a karácsonyt, bár az is lehet, hogy nem. Mindenképp talány, hogyan került bajba illegális áram-, víz- és gázvételezés gyanújával. Lehet, hogy a közüzemi szolgáltatók rutinellenőrzés során bukkantak valamire, de az sem kizárt, hogy egy jóakaró hívta fel a figyelmet a zenész esetleges rossz szokásaira.

Horgas Eszter a Vig Györggyel folytatott, 14 éve tartó, boldog párkapcoslatáról is értekezik. A sztori eleje, hogy Vig már az esküvőjére készült, amikor interjúzott vele, és mivel „kísértésbe estek”, megbeszélték, hogy nem találkoznak többé. Csakhogy egy héttel később összefutottak egy fogadáson. „De már vibrált körülöttünk a levegő… A sonkás tekercsek és a sütemények, a húsok és a saláták között próbáltunk kitérni a másik elől, ám mint a mágnes, úgy vonzottuk egymást” - kapott gasztronómiai színezetet a történet.

Keresztes Ildikó is levetkőzött, bár ő nem bugyi-melltartóra, hanem inkább Moulin Rouge-osra vette a stílust. Jól tette. Frei Tamás pedig hiába beszél hat nyelven, mégsincs nője.

Best

Szandi lánya „15 éves, és szinte már kész nő!”, amit meg lehetne fogalmazni úgy is, hogy „Szandi lánya még gyerek”, vagy „Szandi lánya szép”, de mindegy. Egyetemre készül (kicsit korán), gitározni és énekelni tanul.

Földes Eszter és Lovasi András még mindig boldogok, szoktak nyilvánosan szájrapuszizni.

Jakupcsek Gabriellán túltolták a sminket, a retust, és még a jóég tudja, hogy micsodát.