Biztos, csak nehéz elképzelni, mi vagy ki tehet túl a banánevő bohócon, esetleg csontozó henteslányon. Próbáltuk összeszedni a Hungary's Got Talent legszürreálisabb produkcióit, amik után mindig elgondolkozott az ember, hol voltak eddig ezek a jelentkezők. A gifek után szavazhat a kedvencére.

A műkezes házaspár 

Egy igazi világszám – ezt állították Potyesz Terézék. Az is volt, egy műkéz varázsolt elő tiarákat. Csak az a baj, hogy lebuktak: mégsem nőtt senkinek egy harmadik keze. Ha lemaradt, és nem elég a gif, itt pótolhatja. 

Öröm az ürömben, hogy Potyesz Teréz nemcsak a férje segédjeként állja meg a helyét, önálló száma is van. Két szavazat híján továbbjutott, mint felnőttbohóc. A szám lényege: megevett egy banánt.

Citromok

Szintén a múlt szombati Got Talentben jött egy rakás citrom. Az van, ha valaki nem tud énekelni, se táncolni, és ezt be is látja, elkezd további tehetségek után kutatni, majd rájön, hogy a bűvészet az ő asztala. Érzi, hogy benne van az x-faktor, csak nem tudja, hogyan induljon el az úton. Akkor a leendő bűvész realizálja, hogy létezik már az internet csodája, szóval használja. Rátalál az első leckére, melynek neve Citrom. Szint: kezdő

Most, hogy már nem titok, hogyan is kerül bele a kártyalap a citromba, az sem meglepő, miért húzott elő ilyen sok jelentkező citromot a zsebéből. 

Sajnos az alábbi kecskés számot, nem láthattuk sokáig, azt se tudjuk, mi volt a célja a produkciónak, de a gif tökéletes bizonyíték, hogy miért került fel a furcsa előadások listájára .

Magic Johnny, avagy a diszkó királya

Fényes ing, fehér zakó, utánozhatatlan táncmozdulatok. Magic Johnnyban az a nagyszerű, hogy miután kifulladt a tánc közben, előhúzta a mágikus bőröndjét, és varázsolni kezdett. Sajnos egyik számában sem jutott tovább, de a szándék a lényeg. 

a pulyka

Kicsontozva. 

Hát akkor szavazzon!

Ki volt a kedvence?